Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'da Bu Hafta Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da Bu Hafta Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümü atv ekranında izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli anlar yaşandı. Hünkar hanım ve Yılmaz’ın ölmediği ortaya çıktı. Yılmaz’ın durumu daha iyi. Hünkar hanım ise uzun bir ameliyattan sonra hayata tutunmuş vaziyette. Demir ise Yılmaz’ı her yerde arıyor. Dizinin bu bölümünden dikkat çeken sahneler de youtube resmi hesabından yayınlandı.BirZamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümü atv ekranında izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde herkesin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölümde neler yaşandı?

Dizide Yılmaz’ın vurduğu Hünkar hanım uzun bir ameliyat sonrasında hastanede müşaade altında tutuldu. Bu sırada odasına gelen bir misafir vardı. Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli’den başkası değildi… Fekeli ile Hünkar hanım arasında bir takım olaylar yaşandığı ve bu yüzden büyük bir felaketin yaşandığı anlaşıldı.

Hünkar’ı hala sevdiği ortaya çıkan Fekeli, acılarının hala taze olduğunu da ifade etti. Herkesi şaşırtan bu detay dizinin seyrini de değiştirebilecek bir adım oldu…

Fekeli, Hünkar’ı uyurken dokunaklı bir konuşma yaptı. Geçmişte yaşananlarda kimin hata yaptığını sorguladı. Ancak Hünkar’a toz da kondurmadı… Fekeli, “Sesimi duyacaksın, acımı anlayacaksın. Ben acıma hep sahip çıktım. Acıma sadık kaldım. İstersen benim acımla, senin acını çağıralım, onlar konuşsun biz susalım. Bakalım hangimiz acısı daha yaman çıkacak” diye konuştu. İşte bu sözler geçmişte büyük bir olay yaşandığını ve hala acısının taze olduğunu anlatıyordu.

Peki büyük acı neydi? İşte bu sorunun yanıtı dizinin seyrini de değiştirebilir.Hünkar için sağlık dileyen Fekeli, “Duam ve kalbim seninle” diyerek de ona hala aşık olduğunu göstermiş oldu.Hünkar hanım ise gözlerini açarak iyileşeceği mesajını verdi.

Bir Zamanlar Çukurova’da artık silahlar konuşuyor!

Son bölümde Yılmaz ve Demir’in büyük yüzleşmesi, Hünkar’ın canını yaktı. Yılmaz’ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı?Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir’in, Yılmaz’dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı.

Züleyha nereye gidiyor?

Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha’yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor.Hünkar’ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler