Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili dizisine iki bomba transfer!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili dizisine iki bomba transfer!

Muhteşem İkili dizisine iki bomba transfer! Muhteşem İkili için hazırlıklar devam ederken, heyecanlı bekleyişin sonuna gelinmeye başladı. Muhteşem İkili dizisine iki bonba transfer gerçekleşti. İki ünlü oyuncu, yeni dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Muhteşem İkili dizisinin iki yeni karakteri kim? Dizide, hangi karakterlere hayat verecekler? Detaylar haberimizde…

Muhteşem İkili’nin İlk Tanıtımı Yayında!

Muhteşem İkili dizisi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor

Kanal D ekranlarının merakla beklenen, sezonun en iddialı projelerinden biri olan “Muhteşem İkili”nin çekimleri hızla devam ediyor. İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin baş rolleri Özge Gürel ve Öykü Karayel ile paylaşıyor.

Özge Gürel Kimdir?

Özge Gürel ve Öykü Karayel Muhteşem İkili dizisi oyuncu kadrosuna katıldı

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Muhteşem İkili’de Özge Gürel,  MKC (Kerem Bürsin)’nin özgür ruhlu kız kardeşi Nilüfer’e hayat verirken; Öykü Karayel ise başarılı bir avukat olan eski eşi Yağmur’u canlandıracak.

Öykü Karayel Kimdir?

Muhteşem İkili dizisine
Muhteşem İkili dizisine

Muhteşem İkili dizisi çok yakında başlayacak

Nilüfer, MKC’nin ondan on yaş küçük kız kardeşi. MKC ile başa çıkabilen tek, ona laf yetiştirebilen son kişi. Yağmur ise,  Oğluna tehlikeden uzak, güvenli bir hayat sağlamak için uğraşan bir anne,  aynı zamanda başarılı bir avukat. MKC ile ortak noktaları ikisinin de stratejist yanının güçlü olması. Ama Yağmur insan ilişkilerinde çok daha başarılı. MKC’nin içindeki sevimli tarafı görebilmesini bu özelliğine borçlu.

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Muhteşem İkili yakında Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Kanal D ekranları için meraklı bir bekleyiş söz konusu oldu. Geçtiğimiz sezon diziler bakımından çok da hareketli bir sezon geçiremeyen Kanal D, bu sezon birbirinden iddialı dizi projeleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Bu iddialı projelerden biri de; Muhteşem İkili dizisi. Kanal D ve dizi izleyicilerinin Muhteşem İkili isimli diziden beklentileri son derece yüksek. Sıra dışı hikayesi ve birbirinden ünlü ve popüler oyuncuları kadrosunda toplaması ile dikkat çeken Muhteşem İkili dizisi, çok yakında izleyicisinin karşısına çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler