Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili dizisinde sürpriz oyuncu!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili dizisinde sürpriz oyuncu!

Muhteşem İkili dizisinde sürpriz oyuncu! Kanal D ekranlarının yeni dizisi Muhteşem İkili, büyük bir sürpriz ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Muhteşem İkili dizisine bomba bir konuk geliyor. Sevilen diziye konuk olarak katılan usta oyuncu kim? Hangi ünlü oyuncu, Muhteşem İkili dizisi izleyicilerine sürpriz yapacak? Muhteşem İkili dizisinin büyük sürprizi ne? Detaylar haberimizde…

Muhteşem İkili Sosyal Medyayı Salladı!

Muhteşem İkili dizisinde sürpriz oyuncu!

Kanal D ekranlarının yeni başlayan, baş rollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in
paylaştığı; Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı muhteşem kadrosu ile dikkat çeken yeni dizisi Muhteşem İkili, büyük bir sürpriz ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümü ile izleyiciden tam not almayı başaran, yoğun ilgi gören Muhteşem İkili dizisi, tecrübeli bir oyuncuyu konuk ediyor.

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Muhteşem İkili dizisinde Uğur Yücel sürprizi

Muhteşem İkili dizisi, Uğur Yücel sürprizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiğini, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı Muhteşem İkili dizisine konuk oyuncu olarak katılan usta oyuncu Uğur Yücel, dizide, MKC ve Barca’yı yetiştiren ve İstanbul’un en iyi polisleri yapan, polis akademisinin efsane hocası Sadri (nam-ı diğer Köpek Sadri) karakterine hayat verecek. Sadri karakteri, bağ kurduğu öğrencilerini mezun olduktan sonra da bir türlü rahat bırakmıyor. Her an öğrencilerinin etrafında bulunmasa da, tehlikede oldukları an adeta durumun kokusunu alıyor ve onların yanlarında biter. Köpek lakabını da, bu özelliğinden almıştır. MKC ve Barca’nın felsefelerini ve olaylara bakış açılarını şekillendiren Köpek Sadri, ikilinin hayatında bambaşka bir yere sahiptir.

Uğur Yücel kimdir?

Muhteşem İkili dizisinde sürpriz
Muhteşem İkili dizisinde sürpriz

Muhteşem İkili dizisi yeni bölümü ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümü merakla beklenirken, dizinin yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı. Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümü, Perşembe akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

3 Kasım 2018 reyting sonuçları açıklandı! Erkenci Kuş mu? Yeni Gelin mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler