Ana SayfaDiziler4 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

İlgili Postlar

4 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

4 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var? En sevdiğiniz dizi hangi saatte, hangi kanalda yayınlanacak? Hangi kanalda, hangi dizi var? Merak ettiğiniz bu soruya yanıt olacak haberimizin detaylarını içerikte bulabilirsiniz…

4 Kasım bugün televizyonda neler var? Kanalların yayın akışı…

Kanal D – Bir Litre Gözyaşı – Saat: 20:00

Bir Litre Gözyaşı; Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

FOX TV – Savaşçı – Saat: 20:00

Savaşçı; Bir yılı aşkın süredir devam eden çalışmalarda sona gelinmek üzere. Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan SAVAŞÇI, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olacak. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanlar. Oğullarımız, kardeşlerimiz; bu ülkenin çocukları. Namlunun ucunda geçen hayatlarını sadece şehitlik haberlerinde fark ettiğimiz yiğitler.

Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit. SAVAŞÇI, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.
Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

ATV – Ağlama Anne – Saat: 20:00

Ağlama Anne; Alev’in gençlik yıllarından yaptığı bir kaçamak tüm hayatının alt üst olmasına neden olacak. Adnan’ın hayatına bir anda girip çıkan Alev ve Adnan’a sırtlarını dönen ailesinden yıllar sonra intikam almak için geri dönüşünün hikayesini izleyeceğiz. Dizide katı kurallara sahip Fırıncıoğlu ailesinin iki kızının ilginç hikayesi ekranlara taşınacak.

Star TV – Nefes Nefese – Saat: 20:00

Nefes Nefese; TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide yönetmen koltuğunda Uğur Yücel var. Senarist koltuğunda Selin Tunç’un oturduğu dizinin ilk etapta adı Kaçak olarak duyurulsa da Mavera olarak değiştirildiği öğrenildi. Ardından ikinci kez adı değiştirilen dizinin son ismi Nefes Nefese oldu. Çekimlerine başlanan dizinin yılbaşından sonra Adana’da devam etmesi bekleniyor. Nefes Nefese 2018 yılında Star Tv ekranında seyirci ile buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Melisa Şenolsun, Şükrü Özyıldız, Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu ve Şebnem Hassanisoughi yer alacak.

TRT 1 – Elimi Bırakma – Saat: 20:00

Elimi Bırakma; Elimi Bırakma dizisinde Azra ile Cenk’in tesadüfler ile birbirlerini bulmalarını izleyeceğiz. Sahip olduğu her şeyi bir gecede kaybeden Azra ve kendisi ile aynı kaderi paylaşan Cenk’in yollarının kesişmesini anlatan dizinin başrollerinde Alp Navruz ile Alina Boz yer alıyor…

Modern bir Külkedisi masalı olan dizi Temmuz ayında TRT 1 ekranlarında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler