Ana SayfaÜnlülerMuhterem Nur'dan Çelişkili Açıklamalar!

İlgili Postlar

Muhterem Nur’dan Çelişkili Açıklamalar!

Müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını güçlü prodüksiyon, etkileyici bir sinematografiyle beyazperdeye aktaran “Müslüm” filmi gündemde yer almaya devam ediyor. Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, birçok programa konuk olmuştu. ‘Mustafa Uslu’dan tek kuruş almadım’ açıklamasında bulunan Muhterem Nur, tartışmalara son noktayı koymuştu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında Muhterem Nur’u ele aldı. İşte Ali Eyüboğlu’nun dikkat çekici yazısı…

Muhterem Nur, Tartışmalara Son Noktayı Koydu!

Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında Muhterem Nur’u ele aldı…

Bunca yıldır gazetecilik yapıyorsam bunu, sağlam bilgi-belgeye dayanmayan hiçbir haber ve yorum yazmamaya borçluyum. Şarkıcı Emre Kaya’nın söylediklerinin aksine Muhterem Nur’un ‘Müslüm’ filminden para aldığını yazmam üzerine sanatçı çıkarıldığı ‘Söylemezsem Olmaz’da, “Film için Mustafa Uslu’dan bir kuruş almadım” deyince olay oldu. Neymiş? Muhterem Nur, “Filmden telif aldı” iddiasını yalanlamış. Peki gerçek öyle mi? Değil.

Müslüm Gürses kimdir?

Muhterem Nur Kimdir?

Muhterem Hanım, ‘Müslüm’den değil, film için Mustafa Uslu’dan bir kuruş almadım’ dedi…

Nur, ‘Müslüm’ için Uslu’dan para almamış olabilir, ama filmin iki yapımcısı var. ‘Müslüm’ün haklarını satın alıp, Uslu’yla ortaklaşa film yapan Nuri Yıldırım’ın söylediği şu: “Konuşmayı dinledim. Muhterem Hanım, ‘Müslüm’den değil, film için Mustafa Uslu’dan bir kuruş almadım’ dedi. ‘Müslüm’ün haklarını alırken Muhterem Hanım’a yaptığım ödemelerin belgeleri ortada. Son olarak 200 bin TL verdim kendisine film vizyona girmeden birkaç ay önce. Nasıl ki bir şarkıyı eser sahiplerine para ödeyip, izin almadan kullanamadığınız gibi, gerçek hayatların filmi de izne tabi. Muhterem Nur’a hakkını ödemeden ‘Müslüm’ü film yapmamız mümkün mü?” Bu yüzdendir ki Nur, ‘Söylemezsem Olmaz’da söylediklerini düzeltmek için öğleden sonra sosyal medyasında şu açıklamayı yaptı: “…Benim ‘Müslüm’ filmiyle ilgili maddi ve manevi tüm haklarım korunmakta ve karşılanmaktadır. Böylesine güçlü bir filmle ilgili Mustafa Uslu ve yapım şirketiyle hiçbir problemim yoktur.” Bu açıklamadan da anlaşılacağı gibi Nur, benim yazdığımı değil, kendi söylediklerini tekzip etti, yetmedi, dün sabah Kanal D’deki ‘2. Sayfa’da ilk yapımcıdan 350 bin TL aldığını açıkladı.  “Müslüm’den bir kuruş almadım” sözünü manşet yapanlar, nedense bu gerçekleri görmezden   gelip, yok saydı.

Müslüm
Müslüm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler