Ana SayfaDedikoduMuhterem Nur “Duymayan Kalmasın” Programında

İlgili Postlar

Muhterem Nur “Duymayan Kalmasın” Programında

Geçmişinde yaşadıklarıyla olay yaratacak gerçekleri Star TV ekranlarında Seren Serengil’in Duymayan Kalmasın adlı sabah programında açıkladı. Duyanların Müslüm Babayı özleyeceği açıklamalara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Sıkıntılı dönemler yaşadınız, Müslüm Baba’yı hepimiz kaybettik ama siz yalnız kaldınız diyen Sunucu Seren Serengile: “32 sene ayrılığı düşünmeden buraya kadar gelmiştik. 2015 yılında kaybettim onu. Bensiz hiçbir yere gitmezdi. Her yere beraber gittik şimdi gitti.” Muhterem Nur cevabını verdi. Sunucunun: “Müslüm Gürses’in hastane yalnız ölmesine ne diyorsunuz?” sorusuna Gürses’in uzun süre yol arkadaşlığını yapmış olan

“Müslüm öldü ben kime sesleniyorum”

“Ömrümce ağlayan bir kadının göz yaşları nereye dökülür?” soruna Muhterem Nur yer yer ağladım ama 5 yıldır daha çok ağlıyorum. Eşim beni seviyordu. Şimdi yalnızım. Onu rüzgar benden alıp götürdü. Öldükten sonra rüyamda yalnız kalınca korkuyorum. Müslüm diye sesleniyorum duymuyor. Her halde banyoya filan gittim. Sonra birden aklıma geldi ki Müslüm öldü ben kime sesleniyorum diye sordum kendime. Keşke Müslüm yanımda olsaydı diye düşündüm ve hayatta olsaydı ömrümün sonuna kadar bakardım.

“Tek kalmaktan çok korkuyordu.”

Muhterem Nur: “Hastaneye gitmeseydi gene eşim o tarihte ölecekti. Hastanede tek kalmaktan çok korkuyordu. Babası yoğun bakımda tek başına ölmüştü bu duruma hem üzülür hem de tekrar tekrar anlatır dururdu. Hastanede bıyıklarını bile kesmişlerdi. Rengi sarı-yeşildi. Doktorlar kocamı götürürken bana el salladı. Başım dönüyordu kocamı alıp götürdüler benden. Bu gördüğümden sonra bir kere daha yoğun bakım odasında gördüm. Bana o camın arkasından el salladı ve dönmemek üzere gitti. Kendi yalnız gitti ve vedalaşamadım bile çok pişmanım.” İfadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

Zorlu hayatı

“Çok zor bir hayat yaşamışsınız.”Diyen Seren Serengile Muhterem Nur’un cevabı: “Ben dünyaya doğmakla hata yapmışım. Veya beni doğuran hata yapmış. Annem okul zamanında hocasıyla bir arkadaşlık kuruyor. Evli bir adammış. Ben onun resmini bile görmedim. Asıl adım Olga 12 yaşında tecavüze uğradım. 14 yaşında eniştemin tacizine uğradım ve kitabımda bunlara da yer verdim.” sözleriyle yaşadıklarını anlattı ve programa davet edildiği için teşekkür ederek Star Tv ekranlarına veda etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler