Ana SayfaÜnlülerİsmail Türüt’ün kızı gündeme oturdu!

İlgili Postlar

İsmail Türüt’ün kızı gündeme oturdu!

Karadeniz müziklerini büyük başarıyla seslendiren İsmail Türüt’ün kızı Yasemin Türüt babasıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal platformda paylaşırken yazdığı açıklama herkes tarafından konuşuluyor.

Karadenizli sanatçı İsmail Türüt’ün kızı Yasemin Türüt uzun süredir babasıyla gittiği yerlerde fotoğraf çekinip sosyal paylaşam ağlarından takipçileriyle paylaşıyordu.Yasemin Türüt’ü ilk tanıdığımız olay Twitter’dan babasıyla paylaştığı fotoğrafa takipçilerinin İsmail Türüt’ün yeni sevgilisi şeklinde ağır ithamlarda bulunan bir takipçisine verdiği cevapla bir anda tanındı. Yasemin Türüt: “Babam o benim babam. yani kızıyım.” babası için ‘hiç tipim değil’ de diyerek eğlenceli kişiliğini ortaya koymuştu. Bu paylaşım ve konuşmalardan sonra başta Tiwitter olmak üzere sosyal paylaşım platformlarındaki takipçi sayısı hızla arttı ve tanınmaya başladı.Belli ki eğlenceli çocuk artık büyüdü.

“Yasemit Türüt İnternette keşfedildi.”

“Yasemit Türüt İnternette keşfedildi.” diyenler haksız da sayılmazlar. Babasıyla olan fotoğraflarını paylaşmasıyla tanınan ve gündeme oturan Yasemin Türüt gene babasıyla çekindiği bir fotoğrafla gündemde.

“Dillerden düşmüyor.”

Ancak babasıyla son gittiği yerde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşırken Yasemin Türüt açıklama olarak: “Siz vurursunuz bela okurlar. Biz vururuz sela okurlar. Selamınaleyküm. ”yazdı. Sosyal medyayı aktif kullanışı nedeniyle 15 bine yakın sayıda takipçisi olan Yasemin Türüt’ün yazdığı açıklama metni dillerden düşmüyor.

Açıklama gelmedi.

Medyada ve Sosyal Medya’da bütük ses getiren paylaşıma Yasemin Türüt herhangi bir açıklama hünüz yapmış değil. Akıllarda soru işaretleri bırakan paylaşım daha uzun bir süre konuşulacağa benziyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler