Ana SayfaKimdirMuhammed Cangören Kimdir?

İlgili Postlar

Muhammed Cangören Kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Çukur’da usta oyuncu! Çukur’da silah kaçakçısı Reşit karakterine hayat veren Muhammed Cangören Kimdir? Muhammed Cangören Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…



Bugün Doğan Ünlüler

Muhammed Cangören Nerelidir? Muhammed Cangören Kaç Yaşında? Muhammed Cangören Hangi Burç?

Muhammed Cangören, 1 Occak 1951 tarihinde Afganistan’da dünyaya gelmiştir. Gaziantep’li olduğunu söyleyen usta oyuncu 67 yaşında ve Oğlak burcudur.

Muhammed Cangören Kimdir?

Türkiye’ye gelişinde ilk olarak Adana daha sonra Gaziantep’e geldiğini ifade eden Muhammed Cangören Nüfus cüzdanında Gaziantep’li olarak gözüktüğünü söylemiştir.

Muhammed Cangören, çocuk yaşlarda  tiyatroya başlamış ve 1969 senesinde Afganistan Televizyon kanallarında görev almaya başlayan usta oyuncu  ortaokul yıllarında tiyatroya adım atmıştır.

25-30 civarında teIevizyon fiImi vardır. 1982 senesinde Türkiye’ye geIen oyuncu önce çocuk tiyatroIarında yer almış daha sonra da İkinci Bahar dizisinde yer aIarak dizi serüvenine başladı. Daha sonra KurtIar Vadisi’nde Abuzer Kömürcü isimli karakter iIe haIkın beğenisini topIamıştır ve ün kazanmıştır.

Daha önce yer aldığı karakterIerin dışında en çok “KurtIar Vadisi”ndeki roIü iIe tanınmaktadır. Pek çok seyirci ismini biImediği haIde ona karşı bu oynu iIe yoğun iIgi duymuştur. “DeIi DeIi OIma (2009)” adlı fiImde, “Allah yar” karekterine hayat vermiştir. Osman Sınav yapımı “Sakarya Fırat (2010” isimli dizide, “Sıtkı SeyitoğIu” karakterine başarıyIa hayat vermiştir.

Günümüzde ise Muhammed Cangören, ekranların sevilen dizisi Çukur’da silah kaçakçısı Reşit karakterine hayat vermekte.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler