Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMüfit Can Saçıntı Babamın Ceketi filmiyle geliyor

İlgili Postlar

Müfit Can Saçıntı Babamın Ceketi filmiyle geliyor

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden birisi olan Müfit Can Saçıntı, yeni filmiyle geri sayıma geçti.

Son dönemlerin aile komedisi türündeki beklenti yaratan filmlerinden birisi olan Babamın Ceketi, Müfit Can Saçıntı ile hazırlanmaya başladı. Yapılan açıklamalara göre 4 hafta boyunca sürecek çekimler ile birlikte yapımı tamamlanacak olan film, gişenin de en iddialı filmlerinden birisi olacak.

Film motor dedi!

Hann Medya tarafından yapımcılığın üstlenildiği yapımda Müfit Can Saçıntı hem yönetmen hem de senarist olarak yer alıyor. Çekim için İstanbul, Ağva ve Dalyan tercih edilirken senaryoya uygun olarak set özel olarak hazırlanıyor.

Babamın Ceketi filminde kimler var?

Müfit Can Saçıntı ile beklentileri giderek yükselten filmde oyuncu kadrosu da dikkat çekici. Şu ana kadar gelen bilgilere göre filmde yer alacak olan oyuncular şöyle; Ayşen Gruda, Suat Sungur, Yalçın Menteş, Müfit Can Saçıntı’nın yanı sıra Mert Turak, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter ve Uğur Demirpehlivan.

Aile ve dostluk vurgusu yapılacak

Yeni filmiyle ilgili açıklamalarda bulunan Müfit Can Saçıntı, dünyada her şeyin para olmadığını, aile ve sevgi gibi önemli kavramların yeni filmde yer alacağını söyledi. Film için yapılan ilk açıklamalar sonrasında film için merak uyandırılırken ortaya çıkarılacak olan yapımın nasıl bir başarı elde edeceğine gözler çevrildi.

Müfit Can Saçıntı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler