Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBak Şu Bücüre çekimleri bitiyor

İlgili Postlar

Bak Şu Bücüre çekimleri bitiyor

BKM tarafından vizyona hazırlıkları sürdürülen Bak Şu Bücüre adlı film için çekimlerin son aşamaya geldiği belirtildi.

Filmleriyle geniş bir takipçiye ulaşan ve filmleri ile beklentileri yükselten BKM, bu sefer Bak Şu Bücüre ile beyazperdede olacak. Film için bugüne kadar çok fazla bilgi paylaşılmamış olsa da çekimlerinde sona gelinen yapım için detaylar giderek netleşiyor. Yeni sezonda sinemada olacak film için özel bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

20 gündür çekimler sürüyor

Düzenlenen tanıtım toplantısında filmin 20 günden beri çekimlerle devam ettiği belirtilirken, çocukların gözünden Türkiye’nin anlatılacağı filmin konusuyla da farklı olduğu belirtildi. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Umut Kırca konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Biz de bu fikirden yola çıkmak istedik. Çünkü gençler bizden fersah fersah yukarıdalar, çok zekiler. Bizden çok farklı düşünüyorlar. Filmde biraz da bunu göstermek istedik.” dedi.

Bak Şu Bücüre filminin konusu ne?

Film başrol karakteri olan Umut’un başından geçenleri konu ediniliyor. Ailesini bulmak için uzun bir yola çıkan ve bu süre içerisinde yaşadıklarının ekrana getirilecek filmde bilgisayarı çok iyi kullanan bir gencin neler yapabileceği gösteriliyor. Filmde bilgisayar mühendisliği, bilgi sistemleri, yazılım mühendisliği gibi bölümlere vurgular yapılırken gençlerin bu alana yönlendirilmesi ve mesleklerin özendirilmesinin de amaçlandığı öğrenildi. Film için bir diğer önemli detay ise küfür ya da şiddet gibi olumsuz sahnelerin olmaması. Her yaştan kişinin kendinden bir şeyler bulabileceği ve izleyebileceği Bak Şu Bücüre’nin bu nedenle yüksek gişe yapması bekleniyor.

Oyuncular neler düşünüyor?

Tanıtımda filmde yer alan oyuncular da genel bir değerlendirme yaptı.

Filmin başrol oyuncusu olarak dikkat çeken Berat Efe Parlar “Umut karakterinin bilgisayarla arası çok iyi. Sonra İstanbul’a ailesini bulmak için geliyor. O sırada Özge Abla’sıyla tanışarak, çeşitli olaylara karışıyor.” dedi. Bir diğer oyuncu Seren Şirince ise “Benim karakterim de kendisini sanata adayan, bunun için çabalayan bir kişiyi temsil ediyor. Bence bu karakter de önemli. Gençleri özellikle sanata daha fazla teşvik etmemiz gerekiyor. Çok tatlı bir film. Biz ekipçe çok mutluyuz. Çekimler heyecanlı ve güzel ilerliyor.” Dedi.

Bak Şu Bücüre oyuncuları kimler?

Filmde iki başrolün yanı sıra Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Durul Bazan ve Suat Sungur gibi isimler yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler