Ana SayfaYaşamModaMotor Tutkunlarının Bayılacağı Birbirinden İlginç Alışveriş Siteleri

İlgili Postlar

Motor Tutkunlarının Bayılacağı Birbirinden İlginç Alışveriş Siteleri

Giyim tarzı, kişinin dünyaya bakış açısını, düşünce yapısını, ruhunu ve hayattan beklentilerini yansıtır. Şık ve klasik bir giyim tarzı kişinin sınırları belirlenmiş klasik yapıdan uzaklaşamadığı anlamına gelirken aykırı bir giyim tarzı kişinin özgür dünyasını yansıtır. Kişinin özgür dünyasının ve ruhunun yansımalarını en iyi gösteren giyim tarzı motor tutkunlarının giyim tarzıdır. Renkleri, kendine özel baskıları, logo tasarımları, rahat ve konforlu görünümlerinin yanında kullanışlı ve pratik olmaları ile motorsiklet giyimi kendine has bir tarza sahiptir. Motosiklet tutkunları tüm seyehatlerini kendilerinin parçası olarak gördükleri motorları ile yaparlar. Kullanışlı ve taşıması kolay aynı zamanda şık ve tarz kıyafetler bu grup için vazgeçilmezdir.

Tiburon

Motor tutkunlarının kendi tarzını, ruh halini ve havasını yansıtabilecek birbirinden güzel alış veriş siteleri bulmak mümkün. Çılgın kalabalıktan uzakta tamamen kendi içerisinde, kendi dünyasında yaşayan ve bunu aksesuarlarından tişörtlerine, swetshirtlerine kadar tüm detaylarda yansıtmak isteyenler için mükemmel alış veriş siteleri vardır. Bu alış veriş sitelerinden başında gelmektedir. Tiburon gelmektedir. Tiburon, tamamen özel tasarımları ile son zamanların en dikkat çekici motorcu kıyafeti alış sitelerinden biridir. Tiburon ürünleri arasında sweatshirtlerden farklı temalı baskılı özel tasarım tişörtlere, aksesuarlara kadar birbirinden farklı ürünleri bulmak mümkün. Tişört ve sweatshirt tasarımlarında erkek, kadın ve unisex tarzda tasarımlar mevcut. Kadın motorcu kıyafetleri genel olarak motor-severlerin dünyasına hakim, bu dünyanın bir parçası olan özgür ruhlu kadınlar tarafından tasarlanmış. Bu kategoride yer alan ürünler sağlam duruşu ile dünyaya meydan okuyan kadınları yansıtıyor. Erkek giyim kategorisinde ise farklı renkler ve baskılar ile daha farklı tarzları kombinlemek mümkün. Tiburon.com.tr de moto, adventure ve basic olmak üzere üç temel tema yer alır. Bu tema kategorileri içerisinde ise hem kadınlar, hem erkekler ve unisex kullanıma uygun çeşitli özel tasarım giyim ürünleri bulunabilir.

Zepplingiyim

Zeppling giyim biraz daha genç bir yaş aralığına hitap eden, aykırı renkleri ve aykırı tasarımları ile dikkat çekici bir giyim sitesi olarak karşımıza çıkar. Baskılı tişört ve sweatshirtlerinde dikkat çeken detaylar daha çok popüler dizi ve film baskılarıdır. Yıllara damgasını vuran film, dizi ya da kahramanların süslediği giyim ürünleri için zeppling giyim tercih edilebilir. Hip hop ve rap severlerin ilgisini çeken bu sitede, siyahın her tonunu ve benzer renkleri bulmak mümkündür.

Motoliz

Motor tutkunlarının en sevdiği aksesuarların başında bandanalar gelir. Buff olarak da adlandırılan bu bandanalar, motosiklet kullanıcıları için özellikle uzun yolda hayat kurtarıcı olabilir. Öncelikle bandaların kullanım amacı ağız ve boyun bölgesini seyehat sırasında, soğuktan rüzgardan korumaktır. Yaz aylarında güneşten kış aylarında ise soğuktan. Zaten halihazırda kask takıldığını düşünürsek bandananın asıl kullanım alanı boyun bölgesidir. Boyun bölgesini hem kasktan korur hem de sıcak tutar. Bandanalar aynı zamanda uzun saçlı kişiler için kaskı çıkardığında saçlarını toplamak için kullanılabilir. Kaskı takmadan önce bandana takılması ise kask içerisinde saçların ve başın terlemesini engeller, aynı zamanda da kaskın kirlenmemesini sağlar. Ne kadar gerekli ve kullanışlı olduğu düşünüldüğünda anlaşılabilir ki motosiklet tutkunlarının birbirinden farklı bir çok bandanaya ihtiyacı vardır. Kolay kuruyan, hem kullanışlı hem de şık bandana tasarımları için ise Motoliz tercih edilebilir. Motor dünyasını son derece yakından takip eden, tüm gelişmeleri ve moda yansımalarını görebileceğiniz motoliz, kask modellerinden motosiklet ceketlerine, motosiklet pantolonlarından motosiklet eldivenlerine ve botlarına kadar tüm ürünleri bulabileceğiniz bir yer. Motoliz sitesinde çeşitli ürün gruplarını çeşitli marka bazında da bulabilirsiniz. Temel motosiklet kıyafetleri ve koruyucu ürünleri dışında casual motosiklet ayakkabı modelleri de sitede bulunabilir.

Tisho

Baskılı giyim son zamanların en kişiselleştirilmiş ve benzeri olmayan giyim ürünlerinin ortaya çıkmasını sağladı. Üzerinde sizin ve seviklerinizin resmi olan tişörtler, elbiseler, mutfak önlükleri hem kullanışlı hem de bazen komik, bazen anıları mükemmel bir şekilde yansıtan hediyeler olarak yerini aldı. Tisho.com özel baskılı tişört, önlük, gömlek ya  da benzeri ürünleri ile özel bir doğum günü hediyesi almak isteyenlere harika çözümler sunuyor. Sevdiklerinizin, aile bireylerinizin fotoğrafları ile bezeli bu ürünlerin yanında çeşitli motosiklet temalı ürünler de bulabilirsiniz. Rengini, şeklini ve boyutunu seçebildiğiniz bu ürünleri kendiniz için satın alabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

Motosiklet tutkunu olmak diğerlerinden farklı olmaktır. Diğerlerinden farklı giyinmek, diğerlerinden farklı düşünmek, diğerlerinden farklı bakmaktır. Tüm bu nedenlerle de motosiklet tutkunlarının ayrı bir dünyası vardır. Bu dünyayı yansıtan bir çok şey bulunabilir. Garajındaki motorsikletlerinden başka bir şey düşünemeyen ve herhangi bir motorsiklet turundan döndükten sonra bir sonrakini düşleyen birinin dünyasını yansıtmak herkese göre değildir. Yukarıda saymış olduğumuz siteler başta tiburon.com.tr olmak üzere, bu özel dünyaya bir nebze olsa da dokunabilmiş, bu dünyayı yansıtabilmiş kıyafet tasarımları sunar. Yenilikçi ve modern yapıların klasik çizgilerle birleştirildiği modellerin yanında son derece trend, son derece aykırı modelleri de bu sitelerde bulmak mümkün. Size kalan ise sadece rengine, bedenine karar verip bu kıyafetlerle bol bol yolculuklara çıkmak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler