Ana SayfaYaşamModa1 Temmuz’da açılacak düğün salonlarına talep yoğun

İlgili Postlar

1 Temmuz’da açılacak düğün salonlarına talep yoğun

Resmi olarak 1 Temmuz’da düğün salonlarının açılacağını açıklanmasının ardından düğün salonlarında ve damatlık ve gelinlikçilerde yoğunluk çok hızlı başladı. Düğün yapacak olan vatandaşlar düğün salonlarının ve gelinlikçilerin yolunu tuttu. 1 Temmuz’da açılacak düğün salonlarına talep yoğun.

Korona virüsle mücadelede normalleşme adımları kapsamında 1 Temmuz tarihinde düğün salonlarının açılacağını duyurdu. Evlenecek çiftler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından düğün salonları ile gelinlikçilerin yolunu tuttu. Düğün salonlarını, damatlık ve gelinlikçileri aramaya başlayan çiftler, düğün için gün almaya başladı. Birçok çift, korona virüs salgını sebebiyle düğün salonlarının açılmasını bekliyordu. Düğün salonlarının açılacağının açıklaması sektördeki işletmecilerde heyecan oluşturdu çünkü düğün salonlarına talep yoğun. Bunun üzerine maske, dezenfektan, temizlik ve hijyen çalışmalarını hızla tamamlandı, düğün sektörü işletmecileri 1 Temmuz’u heyecanla bekliyor.

Damat ve Gelin Adaylarını Bekliyoruz

Korona virüs döneminde yatırım yapmaya devam eden ve Nişantaşı gelinlik mağazasını açan Nova Sposa mağazası işletmecisi Derya Demir, 1 Temmuz itibarı ile düğün salonların açılması haberi sonrasında ciddi bir yoğunluğun başladığını paylaştı. Korona virüs önlemleri gereği gelinliklere aksesuar olarak maskeler eklendiğini ve müşterilerini pandemi önlemlerine uygun şekilde karşıladıklarını söyleyen Derya Demir, gelin adaylarının talebinin daha da artmasını beklediklerini ifade etti.

Özel dikim damatlık ve özel dikim gömlek ile pazarda iddialı bir mark olan Milimetric kurucusu Kağan Gökalp 1 Temmuz’da düğün salonlarının açılacağının açıklamasıyla birlikte düğün hazırlıklarının ivmesinin arttığını düğün hazırlıkları talepleri sonrasında damat adayları ile birlikte hazırlıklara başladıklarını söyledi. Özellikle damatlıklara yoğun bir talep olduğunu belirten Gökalp, hayatın en önemli günlerinden birine hazırlanan damat adaylarını beklediklerini paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler