Ana SayfaSosyeteModel Ebru Şancı umreye gitti...

İlgili Postlar

Model Ebru Şancı umreye gitti…

Futbolcu Alparslan Öztürk ile evlendikten sonra evlenip çocuk sahibi olduktan sonra sade bir hayat yaşamayı seçen ünlü model Ebru Şancı, umreye gitti. Şancı, ziyaretinde bir pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar haberimizde…

Uzun yıllar önce spor, sanat ve iş dünyasından isimlerle yaşadığı aşklarla sık sık magazin gündemine gelen ünlü model Ebru Şancı, Elazığspor’da oynayan ünlü futbolcu Alparslan Öztürk ile evlendikten sonra evinin kadını olmayı tercih etmişti. İkiz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra, kendisini ailesine adayan güzel model, sessiz sedasız sade bir hayat yaşıyor. Magazin dünyasında sadece eşi ve çocukları ile ilgili haberlerle anılıyor.

Son zamanlarda kendisini ailesine adayan ve magazin dünyasında boy göstermeyi bırakan Ebru Şancı, umre ziyareti gerçekleştirdi. Kutsal topraklara giden Şancı, burada çekildiği bir pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ebru Şancı, dua ettiği anda çekilmiş olan pozuyla yaptığı paylaşımını “Kurban olduğum Allahım sen herkese nasip et.” notu ile paylaştı.

İşte eski model Ebru Şancı’nın umre ziyaretinden sosyal medyada paylaştığı o fotoğraf…

Ebru Şancı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler