Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya "Cem Yılmaz’ı Beğenmek Zorunda Değilim!"

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya “Cem Yılmaz’ı Beğenmek Zorunda Değilim!”

Geçtiğimiz günlerde basınla bir araya gelen Erkan Petekkaya, oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Daha önce de Cem Yılmaz’a karşı duygularını dile getiren ve oldukça dikkat çeken Petekkaya, benzer açıklamalarını yineledi.

Cem Yılmaz tarafından yapılan açıklamalarda Erkan Petekkaya hakkında herhangi bir bilgi ya da söz yer almazken Erkan Petekkaya yeni açıklamalarında da Cem Yılmaz’a karşı söz söylemekten çekinmedi.

Sevmek Zorunda Değilim!

Basının farklı sorularına içten yanıtlar veren Erkan Petekkaya, Cem Yılmaz için film yapmamasını istemişti. Benzer düşüncelerinin arkasında olduğunu söyleyen ünlü isim, yeni açıklamalarında Cem Yılmaz’ı sevmek zorunda olmadığını söyledi. Demokrasinin olduğu bir ülkede yaşadığını söyleyen Petekkaya, Cem Yılmaz’ın film yapmak yerine gösterilerine devam etmesi gerektiğini vurguladı. Cem Yılmaz’ın sahne gösterilerinde çok başarılı olduğunu ve sanatçıyı sahnede çok sevdiğini söyleyen Erkan Petekkaya, benzer durumun filmler için söz konusu olmadığını belirtti.

Sahnelerde Devam Etmeli

Çok iyi espri anlayışına sahip olmasına karşın filmlerinin çok net anlaşılmadığını söyleyen Petekkaya B ya da C klas olarak adlandırdığı film türlerinde film yapması halinde yine film setlerinde başarıya ulaşılabileceğini söyledi. Erkan Petekkaya tarafından yapılan bu açıklamalar özellikle Cem Yılmaz hayranları tarafından olumsuz bir şekilde değerlendirilirken bu açıklamalara Cem Yılmaz’ın nasıl yanıt vereceği merak ediliyor. Cem Yılmaz bugüne kadar kişilerle karşılıklı polemiğe girmeyi tercih etmediği gibi Erkan Petekkaya tarafından yapılan daha önceki açıklamalara da yanıt vermemişti. Bu bakımdan ünlü komedyenin yeni açıklamalara karşı sessiz kalması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler