Ana SayfaDedikoduVe Miss Turkey Güzeli Belli Oldu

İlgili Postlar

Ve Miss Turkey Güzeli Belli Oldu

Ve Miss  Turkey  Güzeli Belli Oldu

Binlerce kişinin büyük merak ve heyecanla beklediği Miss Turkey 2017 birincisi belli oldu. Jüri üyeleri, Türkiye’nin en güzelini seçti ve bu isim Itır Esen oldu.

Tam 91 yıl önce, 1926 yılında Türkiye’nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi’ nde düzenlenen Miss Turkey 2017 Yarışması’ nda kraliçe seçilen 3 güzele taçları takıldı. Yarışmaya 10 finalist katıldı.

Jürisi Can Sandıkçıoğu, gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, 2012 Miss Turkey kraliçesi Çağıl Özge Özkul, müzisyen Meyra Ilıcak, bale sanatçısı ve koreograf Tan Sağtürk, moda tasarımcısı Özlem Süer, plastik cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, Özal Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp’ den oluşan yarışma da, güzellere önceki yıl kraliçe olan kişiler tarafından taçları takıldı.

Büyük bir çekişmeye maruz kalan yarışmada güzeller jüriyi çok zorladı. Çeşitli kıyafetler ile podyum da boy gösteren güzeller, farklı farklı elbiseler deneyerek güzelliklerini her şekilde gösterme fırsatı bulmuş oldular. Türk halkını da ekran başına kilitleyen yarışma, her sene olduğu gibi,kimi insanlar tarafından yarışmacıların beğenilmemesi kimi insanlar tarafından da oldukça güzel bulunması şeklinde yorumlandı. Ancak düşünce her ne olursa olsun gecenin kazananları şu şekilde oldu;

Yarşmanın üçüncüsü Miss Turkey 2017 Supranation güzeli Pınar Tartan oldu.

Aslı Sümen yarışmanın ikincisi yani Miss Turkey 2017 Universe güzeli seçildi.

Yarışmanın birincisi ve Miss Turkey 2017 World güzeli ise Itır Esen oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler