Ana SayfaDedikoduMısırlı Mohammed Alsaloussi: Şeyma'nın Her Ay Ne Kadar Harcadığı Ortada

İlgili Postlar

Mısırlı Mohammed Alsaloussi: Şeyma’nın Her Ay Ne Kadar Harcadığı Ortada

Geçtiğimiz günlerde dolandırıcı olduğu iddialarıyla gündeme damagasını vuran Mısırlı Mohammed Alsaloussi ilk kez konuştu. Hakkındaki iddiaların kendisini üzdüğüne değinen Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi “Şeyma’nın Her Ay Ne Kadar Harcadığı Ortada” dedi. İşte Mohammed Alsaloussi’nin gündeme damgasını vuran o açıklamaları;

Hediyelerin Hepsi Sahte Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlenme teklifi almış ve düğün hazırlığına başlamıştı. Ardından sevgilisinde hamile olduğu ortaya çıkan Subaşı ardından bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Subaşı geçtiğimiz gün Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını kaldırarak ayrıldıkları haberlerini doğrulamış oldu.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’dan Yardım İstedi!

Gelen haberlere göre, Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na taktığı tektaş yüzük ve aldığı pahalı hediyelerin tamamının sahte olduğu iddia edildi. Kendisine edilen hediyelerin ve yapılan jestlerin sahte olduğunu öğrenen Şeyma Subaşı sevgilisinden ayrıldı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Barıştı

Şu sıralar Ibiza’da olan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile arasındaki buzları eritti. Ayrılık sonrası tekne turuna çıkan ünlü çifti arkadaşlarının paylaşımı ele verdi. 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni, dün Mısırlı sevgilisi ve dostlarıyla yemekte bir araya geldi. Yan yana görüntülenen ikili, ‘her şey’ yolunda mesajı verdi. Yemekte Alsaloussi’nin yüzünü gizleyen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı dans ettiği videoda ise tektaşını yeniden taktığı ortaya çıkmıştı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şu sıralar Ibiza’da olan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile arasındaki buzları eritti. Ayrılık sonrası tekne turuna çıkan ünlü çifti arkadaşlarının paylaşımı ele verdi. 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni, dün Mısırlı sevgilisi ve dostlarıyla yemekte bir araya geldi. Yan yana görüntülenen ikili, ‘her şey’ yolunda mesajı verdi.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi: Şeyma’nın Her Ay Ne Kadar Harcadığı Ortada

Mohammed Alsaloussi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı” diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim.”

Cenk Eren ‘den Şeyma Subaşı Yorumu

Medya, Şeyma’nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma’yla ilişkiyi bitiren bendim.” diyen Meedo, Şeyma Subaşı ile yaşadığı ilişkiyi anlattı.

Şeyma’ya kredi kartı verdiğini ve harcamalarının hepsinin arkadaşında saklandığını açıklayan Meedo, Şeyma Subaşı’nı sevdiğini, aksi halde bu kadar fedakarlıkta bulunmayacağını açıkladı.

Şeyma Subaşı’nın sosyal medyada her detayı yayınlamasını, insanlara gösterip, hayatını ortada yaşamasından rahatsız olduğunu açıklayan Meedo, “Ben bundan hiç hoşlanmadım. Paylaştığı hayat Şeyma ve Melisa için çok güzel bir hayattı” derken, Şeyma Subaşı’nın bu tarzına saygı duymaktan başka bir şey yapmadığını ve bu nedenle hakkında medyada hakkımda, kötü biri olduğuma, dolandırıcı olduğuma dair yazılar çıktığını, bunun da kendisini üzdüğünü açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler