Ana SayfaÜnlülerMiray Daner'in yeni dizisi belli oldu

İlgili Postlar

Miray Daner’in yeni dizisi belli oldu

Miray Daner’in yeni dizisi belli oldu. Tanıtımları hazırlanan yeni dizi ile ilgili detaylar haberimizde.

En son Vatanım Sensin adlı dizide yer alan ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan genç yıldız Miray Daner’in yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı olacak. Dram ağırlıklı başka bir dizide yer alacak olan ünlü isim, yeni dizi öncesinde de beklentileri yükseltmiş durumda.

Miray Daner ve Kubilay Aka çiftinten aşk pozu!

Miray Daner’in yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı

Türkiye’de yüksek izlenme oranları alan ve yayınlandığı günlerde birinciliğin en iddialı yapımlarından birisi olan Vatanım Sensin ile yıldızını parlayan Miray Daner, yeni dizide de bu performansını devam ettirmesi halinde Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olmak adına büyük bir adım atmış olacak.

Miray Daner kimdir?

Yeni dizisi uyarlama olacak

Yeni yayın döneminde ekranlara gelecek Bir Litre Gözyaşı dizisinde yıldız ismin kiminle başrol oynayacağı şu an için belli olmazken dizinin Japon draması “Ichi Rittoru No Namida” adlı yapımdan uyarlandığı belirtildi. Mert Yazıcıoğlu ya da Ekin Koç’tan birisi ile anlaşma sağlanması beklenirken dizide omurilik hastası genç bir kızın hayatını ele alınacak. Dizide rolü gereği iddialı bir rol ile karşımıza çıkacak olan Miray Daner, şimdiden merak uyandırmış durumda.

MF Yapı tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi daha önce de Türkiye gündeminde gelmiş ve Farah Zeynep Abdullah’ın oynayacağı öne sürülmüştü. Fakat dizi sonrasında resmiyet kazanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler