Ana SayfaDedikoduMiray Daner Koronavirüs Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

İlgili Postlar

Miray Daner Koronavirüs Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

Mart ayında ülkemizde de görülen koronavirüs salgını dünyaya olan etkisini devam ettirse de süreç ilerledikçe salgınla yaşamaya alışmak için hayatımızı yeni normallere adapte etmek durumunda kalıyoruz. Ancak salgının ilk dönemlerinde pek çok kişide büyük bir panik hakimdi. Salgın dönemini korkulu geçiren ünlülerden biri olarak Miray Daner koronavirüs sürecinde yaşadıklarını anlattı. İşte Miray Daner’in o açıklamaları;

Kubilay Aka ile Barıştı Mı?

Geçtiğimiz sene iki senedir birlikte olduğu Kubilay Aka ile yollarını ayıran Miray Daner’in ihanete uğradığı ortaya çıkmıştı. O dönemler Hilal Altınbilek’le aşk yaşadığı iddia edilen Aka’nın ardından İzmirli bir üniversite öğrencisiyle mesajlarının ifşa olması sonucu Miray Daner soruları yanıtsız bırakmıştı. Ancak ikili Mart ayında beklenmedik bir karşılaşma yaşadı. Bir gece mekanında arkadaş ortamında denk gelen ikilinin birbiriyle sohbet etmesi “Arkadaş mı olacaklar?” sorusunu akıllara düşürdü.

Miray Daner’den Yıllar Sonra Gelen Aşk İtirafı!!!…

Sosyal Medyayı Çok Kullanmıyor

“Vatanım Sensin” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Miray Daner sosyal medyayı son dönemlerde pek fazla kullanmıyor. Kubilay Aka ile ilişkisini bitirdikten sonra gözlerden uzak kalmak isteyen ünlü oyuncu bir süre herhangi bir paylaşım yapmamıştı.

Kubilay Aka Kimdir?

Miray Daner Koronavirüs Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

Corona virüs salgını nedeniyle bir süredir evden çıkmayan Miray Daner dün akşam Instagram’daki bir canlı yayına konuk oldu. Annesine test yapıldığını ve annesi için çok endişelendiğini dile getiren Daner durumu “Virüsün hemen hemen bütün belirtileri hızla görülmeye başlandı. Yetkilileri aradım, sağlık çalışanları gelip annemi corona şüphesi ile hastaneye götürdü, karantinaya aldılar. Annemin test sonucu belli oluncaya kadar gözüme uyku girmedi, yaşadıklarım kabus gibiydi. Sonuç negatif çıkınca rahat bir nefes aldım.” sözleriyle anlattı.

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler