Ana SayfaÜnlülerMilli Futbolcudan Şok Açıklama!

İlgili Postlar

Milli Futbolcudan Şok Açıklama!

Dünyaca ünlü milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu ile boşanıyor mu? Çiftin evliliğinin üzerindeki kara bulutlar dağıliyor mu? İşte detaylar…

Hakan Çalhanoğlu’ndan olaylı fotoğrafa ilk açıklama

Sadece 10 defa birlikte olduk!

Geçtiğimiz yıl dillere destan bir düğünle evlenen Sinem Gündoğdu ve Hakan Çalhanoğlu hakkında çok kısa bir süre içinde boşanacakları ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Bunlardan bir tanesi Hakan Çalhanoğlu’nun bir dönem şarkıcı Anita Latifi ile birlikte olmasıydı. Anita Latifi’nin, milli futbolcudan hamile kaldığı ve kürtaj yaptıracağı gerekçesi ile 250 bin euro istediği, Çalhanoğlu bunu kendisine vermediği takdirde basına anlatmakla tehdit ettiği iddia edildi. Bunun üzerine HakanÇalhanoğlu, Anita Latifi hakkında şantaj yaptığı gerekçesiyle davacı olmuştu. Görülen ilk mahkemesinde ifade veren Çalhanoğlu, “2013’te Hamburg’da oynadığım dönemde ilişkimiz başladı. Birlikte olduk ama ilişki sırasında hep dikkatli davrandım ve korundum” dedi.  Hakan Çalhanoğlu eski sevgilisiyle yaklaşık 10 kez birlikte olduğunu ve daha sonra ilişkilerinin bittiğini anlattı.

Sinem Gündoğdu Hamile mi?

Bu iddialardan sonra evlilikleri hakkında herhangi bir yorum yapmayan Hakan-Sinem Çalhanoğlu çiftinden sessizliğini bozan Hakan Çalhanoğlu oldu. Sosyal medya hesabından zehir zemberek bir mesaj yayınlayarak boşanacağını açıkladı. Hakan Çalhanoğlu’nun yayınladığı mesajda “Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım. Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarını yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrenciğiniz zaman beni anlayabileceksiniz.”

2017 Yılında Gerçekleşen Bomba Evlilikler

Bu iddialardan sonra daha önce de evlilikleri hakkında sessizliğini koruyan Sinem Gündoğdu’nun; hamile olup olmadığı, Hakan Çalhanoğlu’nun ithamları hakkında herhangi bir yorum yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler