Ana SayfaÜnlülerMide ameliyatı ile zayıflayan Deniz Seki, kiloları geri almaya başladı! Son hali...

İlgili Postlar

Mide ameliyatı ile zayıflayan Deniz Seki, kiloları geri almaya başladı! Son hali haberimizde…

Geçtiğimiz aylarda mide ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtulmaya başlayan Deniz Seki, diyeti bozdu. Ünlü şarkıcı, verdiği kiloları geri almaya başladı. Deniz Seki’nin ameliyattan sonraki son hali haberimizde…

Deniz Seki’den kariyeri hakkında flaş karar: Artık söylemeyeceğim!

Deniz Seki’nin mutluluğu kısa sürdü

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimi aylarda mide ameliyatı olmuştu. Aldığı fazla kilolardan kurtulmak isteyerek ameliyat masasına yatan Seki, kilo vermeyi başarmıştı. Ancak, bu mutluluğu fazla uzun sürmedi.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki kilo almaya başladı

Deniz Seki, önceki gün Akmerkez’de gezinirken basın mensuplarının objektifine takıldı. Seki’nin kilo almaya başladığı dikkat çekti.

İşte Deniz Seki’nin ameliyattan sonra son hali

Deniz Seki’den şarkı açıklaması

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da gittiği bir eğlence mekanında mikrofonu alıp şarkı söylemişti. Detone olunca, eleştirilere maruz kalmıştı. Ünlü şarkıcı, eleştirilerin ardından bir karar verdi ve kararını yaptığı şu açıklama ile duyurdu: Ben şarkı söylemeye aşık bir kadınım. Canlı tek bir performansı olmayan insanlara inat, her zaman her yerde içimden geldiği gibi canlı şarkımı söylerim. Beni sahnemde dinleyen, bilen bilir. Bir iki habere kulak asmayın lütfen. Her zaman şarkı söylemeye devam edeceğim ancak üzülerek söylüyorum ki kendi sahnem hariç bir daha hiç bir yerde şarkı söylememeye karar verdim. Kötü niyetli insanlara buradan duyurulur.

Deniz Seki, şu sıralar işletmeci Tayfun Topal ile aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler