Ana SayfaÜnlülerFiliz Akın'dan kötü haber!

İlgili Postlar

Filiz Akın’dan kötü haber!

Usta sanatçı Filiz Akın’dan sevenlerini korkutan kötü haber!. Sanat camiasının felaket tellalı Onur Akay, Filiz Akın’ın sağlık durumu ile ilgili kötü bir gelişmeyi açıkladı. Ciddi ameliyatlar geçiren Filiz Akın’ın sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Filiz Akın ameliyata alındı! Yüz felcinin eşiğinden döndü!

Onur Akay’dan bir kötü haber daha

Sanat camiasında verdiği kötü haberler nedeni ile felaket tellalı olarak anılan usta Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay, yine bir kötü haber verdi. Akay, bu defa Filiz Akın sevenlerine kötü haber verdi.

Filiz Akın kimdir?

Felaket Tellalı Onur Akay, Filiz Akın’dan kötü haber verdi

Sosyal medya hesabından Filiz Akın hakkında üzücü bir paylaşım yapan Onur Akay, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın’ın yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımında “Geçen hafta Marekeş’te dünyaca ünlü argan yağının yapılışını seyretmeye giden Filiz Hanım, yine serumlarla ve kullandığı ilaçlarla sadece bir müddet ayakta durabilmiş. Filiz Akın, ‘Takviyelerle, ailem, arkadaşlarım, dostlarım kısa zaman dilimleri içinde bana çok güzel şeyler yaşatıyorlar. Şükretmek ve hayata katılabilmek güzel şey.’dedi. Usta sanatçımıza acil şifalar dilerim.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Filiz Akın son yıllarda neler yaşadı?

Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunları ile dikkat çeken Filiz Akın kanseri yenmiş, ayrıca son derece önemli bir ameliyat ile menenjit ve yüz felcinden adeta kıl payı kurtulmuştu. Ardından da, yine büyük bir ameliyat geçirmiş ve şahdamarına stent takılmıştı. Böylelikle, beynine pıhtı gitmesiyle oluşabilecek hayati tehlikeden ve felç olma risklerinden kurtarılmıştı.

Tatlı Dillim, Umutsuzlar, Seni Sevmek Kaderim, Küçük Sevgilim, Emine, İşportacı Kız, Güzel Şoför, Beyaz Güller, Aşktan da Üstün, Son Mektup ve daha birçok efsane Yeşilçam filminin yıldızı Filiz Akın, son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyor. Bundan 17 yıl kadar önce de, kanser hastalığına yakalanmış, bu haber ile sevenlerini çok endişelendirmiş, ancak kısa sürede bu kötü hastalığın üstesinden gelmeyi başarmıştı. Bu yılın başlarında da kulak enfeksiyonu nedeniyle ameliyat masasına yatmış, yüz felci ve menenjit hastalığına yakalanma riski ile karşı karşıya kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler