Ana SayfaYaşamGüzellikMezoterapi ile Estetik

İlgili Postlar

Mezoterapi ile Estetik

Vücudun zamanla eski dinamikliğini yitirmesi, yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda biyolojik bir problemdir. Yaşlanmanın gerçekleşmesi ile birlikte vücudun çeşitli fonksiyonları zayıflamaya başlar. Bu durum vücutta üretilmesi gereken vitamin, mineral ve bazı destekleyici maddelerin üretilememesine sebep olabilir. Vücudun farklı bölgelerinde yaşlanma, sarkma gibi durumlar bu şekilde meydana gelir. Mezoterapi ile estetik hakkında önemli detayları sizler için derledik.

Mezoterapi ile estetik

Mezoterapi işlemi, diğer cerrahi estetik tedavilerinden farklı olarak, hastaların en doğal şekilde ciltlerini daha iyi bir hale getirmelerine ve yaşlanma süreçlerini yavaşlatmalarına yardımcı olur. Çünkü Mezoterapi, cilde ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerden fazlasını vermez. Bundan dolayı Mezoterapi işlemini, cilde sunulan bir takviye işlemi gibi düşünmek mantıklı olabilir. Mezoterapi işlemi sonrasında cilt belli bir süre için kendini yenileme şansını yakalar.

Mezoterapi işlemi, vücudun farklı bölgeleri için uygulanabilir. Direkt olarak cilde enjekte edilen vitamin ve mineraller, bölgesel estetik iyileşme sağlama açısından mükemmel sonuçlar yaratır. Pek çok kişi, mezoterapi işleminin saçlar için de uygulanabildiğini duyduğunda epey şaşırabilir. Daha dolgun, sağlıklı ve canlı saçlara sahip olmak isteyen erkek ve kadınların büyük bir çoğunluğu, doğal bir iyileştirme yöntemi olan Mezoterapiyi tercih etmektedirler.

Opr. Dr. Esra Aydın, Mezoterapi alanında yüzde yüz müşteri memnuniyetine sahiptir. Uzun yıllardır bu alanda işlemler gerçekleştiren Aydın, hem hijyen standartları açısından hem de profesyonel işlem gerçekleştirme süreci açısından hastalara ihtiyaç duydukları tüm özeni sağlar. Bu durum, Mezoterapi tedavisinin maksimum etki göstermesini sağlamaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler