Ana SayfaKimdirMetin Uslu Kimdir?

İlgili Postlar

Metin Uslu Kimdir?

Müzik yapımcısı, prodüktör ve dj Metin Uslu Kimdir? Metin Uslu Kaç Yaşında? Metin Uslu Nerede Ve Ne Zaman Doğdu? Metin Uslu Aslen Nereli? Metin Uslu Hangi Burç? Başarılı müzik insanı Metin Uslu hakkında merak edilen tüm bilgiler Kimdir yazımızda. İşte Metin Uslu…

Metin Uslu Kaç Yaşında? Metin Uslu Nerede Ve Ne Zaman Doğdu? 

1 Ocak 1995 yılında İstanbul Büyükçekmece ‘de dünyaya gözlerini açan Metin Uslu, 27 yaşındadır.

Metin Uslu Aslen Nereli? Metin Uslu Hangi Burç?

Aslen Muşlu olan Metin Uslu, Oğlak burcudur.

Metin Uslu Kimdir?

Ortaokul eğitiminin ardından genç yaşında iş hayatına atılan Metin Uslu, Çok küçük yaşlarda müziğe ilgi duymuş, bir Dj ile tanıştıktan sonra ise hayatına tamamen müzik üzerine yön vermiştir. Uzun bir süre Dj ile müzik yapmış, çeşitli gece kulüplerinde canlı performans sergilemiştir.

2012 yılında Kürtçe ve Türkçe müziğine ilgi duymaya başlayan Metin Uslu, daha sonra Kürtçe ve Türkçe projeler yapmaya başlamıştır. Yapmış olduğu çalışmalar kısa süre içinde milyonlarca müzik severlere ulaşmış, sevilmiş ve büyük beğeni almıştır.
Kürtçe ve Türkçe Şarkıları Remix yapıp yayınlamaya başlayan Metin Uslu, şu an birden fazla albümü tüm dijital platformlarda yayında müzikseverlerin dinletisindedir.

2018 yılında Metin Uslu Production adı altında Plak Şirketi kuran Metin Uslu, 2020 yılında Roza Music Studio ’yu açmış, şu an Studio Aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Roza Production olarak Plak Şirketini kuran Metin Uslu, çeşitli sanatçılara Single albüm çalışması yapmıştır…

Günümüzde ise Yapımcı – Dj – Prodüktör olarak kariyerini sürdürmekte ve adını büyük kitlelere duyurmayı başaran bir isim olmuştur.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler