Ana SayfaÜnlülerMetin Hara kanser hastası minik hayranına kan verdi, umut oldu

İlgili Postlar

Metin Hara kanser hastası minik hayranına kan verdi, umut oldu

Andiana Lima ile yaşadığı aşk haberleri ile bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir sim haline gelen ünlü yazar Metin Hara, örnek davranışı ile takdir kazandı. Hara, kanser hastası olan küçük bir hayranını ziyaret edip kan bağışına bulundu. Ünlü yazar, minik hayranına hem umut hem de can oldu. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Bodrum’da yaptıkları tatil ile aşk yaşadıkları ortaya çıkan ve bu andan itibaren magazincilerin adım adım takip ettiği Metin Hara, kanser hastası hayranına umut oldu.

Minik Duru’yu hem ziyaret etti, hem umut oldu

Metin Hara, Antalya’da kanser tedavisi gören minik hayranı Çorumlu Duru Apraş’ı ziyaret etti. Bununla da kalmayan Hara, minik Duru’nun tedavi sürecinde ihtiyaç duyduğu kan bağışında bulundu.

Kanser hastası Duru Apraş, sosyal medyadan Metin Hara’ya teşekkür etti

Ünlü yazarın ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu sosyal medyadan yaptığı iki ayrı paylaşım ile dile getiren küçük Duru, paylaşımlarında “Canım abim Metin Hara bu zorlu günümde ellerimi sımsıkı tutup kan kardeşim olmaya, yolumu aydınlatmaya, gözlerimi ışıldatmaya, bedenime şifa katmaya geldi. Hediyeler için çok teşekkür ederim Tuba ablacım”, “Kan kardeşim, canım abim bugün bana verdiğin moralin yanında kan da verdin. Damarlarımda senin enerjin, kanın gezecek canıma can kattın, iyi ki varsın en güzeli de senin kan grubunla benim kan grubumun aynı olması.” dedi.

Metin Hara’dan yanıt gecikmedi, video yayınladı

Duru’nun teşekkür paylaşımlarına sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir video ile yanıt veren Metin Hara, “Sevgili Duru, güzel mesajlarını aldım. Bugün seninle konuştuk sesini duymak çok güzeldi. Sana söz veriyorum şu an şehir dışındayım. İstanbul’a döner dönmez program yapacağız. İster Ankara, ister Antalya’da ol Tuba ablanla program yapıp seni ziyarete geleceğiz. Seni çok seviyorum. Daha güzel, daha güneşli günleri görmek dileğiyle.” dedi.

Metin Hara, bu örnek davranışı ile takdir kazandı.

Yazar Metin Hara, dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşktan sonra bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi.

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler