Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Göz Kamaştırdı

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Göz Kamaştırdı

Meryem Uzerli önceki akşam “TIME100 Impact Awards”ın (TIME100 Etki Ödülleri) Dubai’deki Museum of Future’da (Geleceğin Müzesi) düzenlenen törenine katıldı. Meryem Uzerli göz kamaştırdı.

Meryem Uzerli ‘nin Takdire Şayan Milyonluk Başarısı…

Geçen sene ikinci çocuğunu dünyaya getiren güzel oyuncu, hayatına uzun bir zamandır Berlin’ de devam ediyor. Hem Türkiye’ de hemde dünyada pek çok ülkede Hürrem Sultan karakteriyle hafızalarda yer edilen güzel oyuncu, Rusya’da bir kozmetik şirketiyle reklam anlaşması gerçekleştirdi…

Meryem Uzerli Kızlarıyla Tatilde

Meryem Uzerli 10 Günlük Dubai Tatilinde

10 günlük tatilinin ilk beş gününden ayrılan Uzerli, çocukları ve arkadaşlarıyla geçirdiği mutlu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tatilden sonra Berlin’e dönen oyuncu Mart ayında yeni projeleri için İstanbul’a geliyor. Meryem Uzerli geçen yıl kızı Lily Koi’yi Amerikalı erkek arkadaşıyla birlikte taşıdı. İş için çok seyahat eden oyuncu, boş zamanlarını kızları Laru ve Lily Koi için ihmal etmiyor. Ünlü oyuncunun paylaşımlarına binlerce beğeni yağıyor.

“TIME100 Impact Awards”a Katıldı

Gecede, toplum üzerindeki etkilerini daha iyi bir gelecek inşa etmek için kullanan 100 kişi ödüllendirildi. Müzenin ilk resmi etkinliğine aralarında Kat Graham, Tyra Banks, will.i.am gibi isimlerin yer aldığı 200 seçkin davetli katıldı.

Meryem Uzerli Göz Kamaştırdı

Meryem Uzerli’nin stil danışmanlığını Ali Arisso üstlendi. Oyuncunun elbisesini Züleyha Kuru tasarlarken, mücevherleri Begüm Khan ve çantası Serena Uziyel imzası taşıdı. Uzerli, kırmızı halıda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Bu mekânın mimarisi inanılmaz. Ben de etkinliğin bir parçası olmak istedim. Geleceğin daha iyi bir yer olmasına yardımcı olanlarla bir aradayız. Burada olmaktan mutluyum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler