Ana SayfaDizilerMeryem Liderliği Sevdi

İlgili Postlar

Meryem Liderliği Sevdi

Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Meryem, her haftaya damga vurmayı başarıyor.

[irp]

Geçtiğimiz haftalarda, yayınlandığı günde en çok izlenen dizi olmayı başaran Meryem, bu hafta da listenin en üstünde yer aldı. Yakaladığı bu başarı ile kırılması zor bir rekora doğru giden Meryem, izleyenleri her Çarşamba akşamı ekranlara bağlıyor.

Meryem’de Başroller Sevildi

Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş gibi ünlü isimlerin başrolde yer aldığı dizi, oyuncu kadrosuyla da oldukça beğenildi. 13 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölüm ile birlikte yeniden izleyenlerin beklentilerini karşılayan Meryem,  tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak, günü zirvede tamamladı.

Meryem Reyting Oranları Nasıl?

13 Eylül Çarşamba akşamı için yapılan resmi açıklamalara göre Meryem’in farklı izleme gruplarındaki başarısı şöyle oldu;

Tüm kişilerde 5,13 reyting ve 15,67 izlenme payı,

AB’de 7,51 reyting ve 23,12 izlenme payı

ABC1’de 6,23 reyting 19,00 izlenme payı

Her Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekranlara gelen dizi, önümüzdeki hafta da yine aynı gününde ve saatinde ekranlara gelecek.

Reytinglerde İlk 10’da Neler Var?

Dün itibari ile ilk 10’a girmeyi başaran diğer yapımlar ise şöyle; Seven Ne Yapmaz, Fatih Portakal İle Fox Ana Haber, Şevkat Yerimdar (Tkr), Show Ana Haber, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Meryem (Özet), Seven Ne Yapmaz (Tkr),  Güldür Güldür Show (Tkr), Esra Erol’da.

Dün gece özellikle Meryem ve Seven Ne Yapmaz dizileri en çok dikkat çeken dizilerden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler