Ana SayfaDizilerMeryem dizisi oyuncu kadrosu

İlgili Postlar

Meryem dizisi oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı dizinin konusu ne? İlginç hikayesi ile dikkat çeken Meryem dizisine dair detaylar haberimizde…

Meryem dizisinin konusu ne?

Meryem dizisi, sevdiği adam için işlemediği bir suçu üstlenmek zorunda kalan bir kadının dramını anlatıyor. Dizinin başrolünde yer alan Meryem ve Savcı Oktay karakteri, sevgilidirler. Oktay, tam savcı olmuşken bir kaza yapar ve kariyerini kaybetme korkusu yaşar. Sırf, güç ve kariyer için sevgilisini harcar. Oktay’ı deli gibi seven fedakar kadın Meryem, onun yerine suçu üstlenir. Ancak, sevdiği adamın ona sırt çevirmesi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Dizide Savaş karakteri ise, sevdiği kadını o kazada kaybeden acılı aşıktır. Birbirlerinin arkasında çeşitli entrikalar çeviren karakterler, birbirinin gerçek yüzünü zamanla görmeye başlıyor. Araya aşk da karışınca, olayların seyri bir anda değişiyor.

Meryem dizisinin Meryem Akça karakterine ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan hayat veriyor. Dizinin en günahsız karakteridir. Meryem, sevdiği adamın suçunu kabul edip bir anda hayatının kabusa dönüşünü izliyor. Kendisine söylenen yalanlar ile hayatı daha da alt üst oluyor.

 

Savcı Oktay Şahin rolüne ise, Cemal Toktaş hayat veriyor. Oktay, savcılık görevine başlamadan bir gece öncesi bir kazaya karışıyor. Kazayı yapan kendisi olmasına rağmen, sırf kariyerine leke sürülmemesi için kazayı sevgilisi Meryem’in üstlenmesini sağlıyor. Ona, türlü türlü entrikalar çeviriyor. Üstelik Meryem’i başka bir kadınla aldatıyor.

 

Savcı Oktay’ın gizli sevgilisi Beliz Bilen’i, ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir canlandırıyor. Aynı zamanda Oktay’ın üniversiteden de arkadaşı. Zengin ve başarılı bir boşanma avukatıdır. Oktay’ın Meryem’den ayrılması ve sadece kendisi ile birlikte olması için her türlü oyunu çeviriyor.

Dizinin Savaş Sargun’u, yakışıklı oyuncu Furkan Andıç’tır. Savaş, zengin bir ailenin çocuğu olmasına rağmen son derece mütevazı ve sevecen bir yapıya sahiptir. Savcı Oktay’ın yaptığı kazada sevgilisi Sevinç’in karnında bebeği ile ölmesi ile bir anda hayatı kabusa döner. Savaş’ın tek amacı intikam almak olmuştur.

Meryem’in komiser Burcu Aktaş’ı, ünlü oyuncu Serenay Aktaş. Komiser burcu, işinin hakkını veren, haklıdan yana olan, dürüst bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Sargun Malikanesi’nin müştemilatında çalışan Gülümser’in oğlu Güçlü rolünü Kenan Acar canlandırıyor. Savaş’la birlikte büyümüşlerdir. Davada, birliktedirler.

Yurdal Sargun karakteri; Uğur Çavuşoğlu. Tülin Sargun karakteri; Sema Öztürk. Derin Berker karakteri; Açelya Topaloğlu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler