Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bu hafta var mı? Yeni fragman...

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bu hafta var mı? Yeni fragman yayınlandı mı? Hurşit ölecek mi?

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki, Hurşit ölecek mi? Hızır Hurşit’in intikamını alacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma dizisinin yeni bölümüne dair tüm detaylar haberimizde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı?

ATV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için nefesler tutuldu. Dizi, geçtiğimiz hafta kupa maçı nedeni ile yayınlanmamıştı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan izleyiciler, bu hafta yen bölüm ile keyiflenecekler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Hurşit’in vurulma sahnesi izleyicileri endişelendirirken, iki hafta boyunca “Hurşit ölecek mi?” sorusunun yanıtı merak edildi. Hurşit’in akıbeti, dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünde yanıt bulacak olsa da, yeni bölüm fragmanında Hurşit’in hastanede yaşam mücadelesi verdiği anlaşılıyor. Hızır, tabi ki de Hurşit’in intikamını alacak. Bunun için kolları çoktan sıvadı bile. Ünal bey, bazı imalarda bulunarak akacak çok kan olduğunu söylüyor. Yaşar ile Şahin Ağa arasında da toz meselesi yüzünden gerilim çıkıyor. Şahin Ağa, açık açık Yaşar’ı tehdit ediyor. Ayrıca, Hakkı’nın açıkları aranıyor. Hızır, Sevet’e büyük bir bomba yapmasını söylüyor. Hızır’ın bombayı kimin için yaptırdığı merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin son bölümünde neler olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Hızır Davut’un yaşadığını öğrenip büyük bir şok yaşamıştı. Bunun yanı sıra, Ünal ile Hızır Ali’nin  iş birliği içinde olduğunu öğrenmesi daha büyük bir şok yaratmıştı. Hızır, yakınları tarafından aldatıldığını düşündü. Hızır, uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek Pudra Hakkı ile uzlaşmak durumunda kaldı. Öte yandan Meryem de cezaevinden çıkacak olan oğlunu düşündü. Meryem, bunun için Ceylan’dan yardım istedi. Oğlunu son ziyarete gittiğinde Ömer’i karşısında bambaşka biri olarak gören Meryem, dehşete kapıldı. Sonunda Ömer cezaevinden çıktı. Ancak, o sırada ateş açıldı ve bu sırada Hurşit vuruldu. Hurşit’in akıbeti, dizinin yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler