Ana SayfaDizilerMeryem Dizisi Başlıyor! İşte İlk Bölüm Tarihi

İlgili Postlar

Meryem Dizisi Başlıyor! İşte İlk Bölüm Tarihi

Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak Meryem dizisi için tarih sonunda belli oldu. Kanal yönetimi tarafından paylaşılan basın bildirimlerinde dizinin 2 Ağustos tarihi itibari ile ekranlarda olacağı ifade edildi.

Meryem Dizisi Başrolünde Ünlü İsimler Var

Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş gibi çok önemli isimlerin yer aldığı dizi, şimdiden oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başarmış durumda. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detayların daha da netleşeceği dizi projesi, Kanal D’nin yaz dönemindeki en büyük kozlarından birisi olacak. Özel ve farkı hikayesi ile dikkat çekecek olan dizinin, yayınlanmaya başlandıktan sonra yüksek bir izlenme oranına ulaşması bekleniyor.

Meryem dizisinin TMC yapımı olması, dizi için beklentileri arttırırken dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan.

Yaşanan bir kaza ve sonrasında kesişen zorlu hayatların hikayesinin anlatılacağı Meryem dizisi, bu özel konusuyla izleyenlere farklı bir yapım izleme şansı tanıyacak. Özelikle yaz kuşağı dahilinde ekranlara getirilen yapımların büyük bir bölümünü aşk temasını işlerken, Meryem dizisi konusuyla da diğer yapımlardan ayrılacak.

2 Ağustos Çarşamba İlk Bölüm Ekranlara Gelecek

2 Ağustos günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin, izleyenlerden nasıl tepki alacağı da merak ediliyor. Dizi için henüz bir tanıtım yapılmadığı gibi önümüzdeki günlerde kanalda fragmanın yayınlanması bekleniyor.  Bu bakımdan ilk fragman ile birlikte Meryem dizisinin ilk izlenimleri de elde edilecek.

Meryem Dizisinin Konusu Ne? Oyuncuları Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler