Ana SayfaDizilerYeni Yaz Dizisi Meryem Geliyor

İlgili Postlar

Yeni Yaz Dizisi Meryem Geliyor

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor. Yapılan açıklamalara göre Meryem adını alacak dizi, pek çok ünlü ismi de ekranlara getirecek. Açıklamalara göre dizinin oyuncuları Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş.

Meryem Dizisi Konusu Ne?

Dizide oldukça ilginç bir konu işlenecek. Özellikle yaz aylarında genellikle aşk konuları işlenirken, yeni dizide bir kaza ve sonrasında yaşanacak olaylar ekranlara getirilecek. Yağmurun yağdığı bir gece, yaşanan kaza ve hayatı değişen 3 kişi Meryem dizisiyle izlenecek.

Açıklamalara göre dizi, 3 karakter üzerinde dönecek. Çok aşık olan ve sevdiği adamı kurtarmak isteyen Meryem, tüm suçu üstlenecek.  Görevinde çok daha iyi hale gelmek isteyen Savcı Oktay ise tüm yaşanan olayları yakından takip edecek ve çok küçük bir ipucunun dahi peşinden gidecek. Sevdiği kadını kaybeden ve hırsı ile intikam almak isteyen Savaş ise dizinin en acımasız karakteri olarak ekranlarda olacak. Dizinin temel noktasında ise adalet kavramı yer alıyor.

Dizi Künyesinde Kimlerin İsimleri Var?

Dizinin künyesi, dikkat çekici. TMC yapımı olan dizide yapımcı Erol Avcı. Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, senaryo yazarları Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy. Dizinin müziklerinde ise Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden olan Kıraç ve Garbiyeli imzası yer alıyor.

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizi için yapılan açıklamalara göre şu an için tarih belirlenmemiş durumda. Bu bakımdan yapılacak yeni açıklamalar ile birlikte dizi hakkındaki takvim netleşmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler