Ana SayfaDedikoduMerve Şarapçıoğlu 'nun Berk Oktay Hakkındaki İddiası Gündem Oldu!...

İlgili Postlar

Merve Şarapçıoğlu ‘nun Berk Oktay Hakkındaki İddiası Gündem Oldu!…

2 Gün önce Bebek ’te basın açıklaması yapan Merve Şarapçıoğlu, bu defa eski eşi Berk Oktay Hakkındaki o İddiası ile Gündem Oldu!…

Merve Şarapçıoğlu Berk Oktay’a Ateş Püskürdü

Merve Şarapçıoğlu ‘nun Berk Oktay Hakkındaki İddiası Gündem Oldu!…

Oyuncu Berk Oktay ‘ın müstehcen fotoğraflarını internete sızdırmakla suçlanan avukat Merve Şarapçıoğlu, şoke eden açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Eski eşi Berk Oktay ‘ın dünya evine girmesinden ard arda çarpıcı açıklamalar gerçekleştiren Merve Şarapçıoğlu, şimdi ise eski oyuncu eşinin kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy ile ihanete uğrattığını öne sürdü. Merve Şarapçıoğlu ‘nun Berk Oktay Hakkındaki İddiası Gündem Oldu!…

Aklandığını Duyurmuştu!…

‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programına katılan Merve Şarapçıoğlu, eski oyuncu eşi Berk Oktay hakkında bomba bir iddia ile magazin gündemine yansıdı. Oyuncu Berk Oktay ile iki senelik olaylı boşanma duruşmaları 2020 ‘de biten Merve Şarapçıoğlu, internette oyuncu eşinin müstehcen pozlarını yayınladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkmış ‘Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçunu işlediği sebebiyle 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Suçlamaları kabul etmeyen Merve Şarapçıoğlu, açıklamasında bu davadan beraat ettiğini ilan etmişti…

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

“Berk ‘le Evliyken Aldatılma Olayını Fark Edince Boşanmak İstedim.”

Merve Şarapçıoğlu ‘nun çarpıcı son açıklamaları ise şöyle;

“Ben çok şık bir şekilde boşanmak istedim ama olmadı. Çünkü şiddet gördüm, aldatıldım. Berk ‘le evliyken aldatılma olayını fark edince boşanmak istedim. Berk Bey’in ve Yıldız Hanım’ın evliliğine gölge düşürmek istemiyorum kesinlikle, ama bir şeyler oldu…..”

“….Berk, ‘Savaşçı’ dizisini çekiyordu ve rol arkadaşı Yıldız Hanım ‘dı. Biz evliyken Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisi vardı. Bana tesadüfen 8 Eylül gibi gün verildi, 10 Eylül ‘de düğünleri vardı. Eğer mahkeme yakın bir tarihe koymasaydı ağzımı açmazdım.”

Berk Oktay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler