Ana SayfaDedikoduMerve Dizdar Evleniyor!

İlgili Postlar

Merve Dizdar Evleniyor!

Bir süre önce eşiyle ayrılma kararı aldıklarını ve bunun ihanet gibi bir nedenle ilgisi olmadığını söyleyen Merve Dizdar geçtiğimiz gün eski eşiyle uzun uzun sohbet etti. Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan ünlü oyuncu Merve Dizdar evleniyor. İşte detaylar;

Merve Dizdar: Aslında Kim Olduğumu Keşfediyorum

Boşandıktan birkaç hafta sonra röpottaj veren Merve Dizdar şu açıklamaları yaptı;

“Keşif dönemimdeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden günden güne hislerim değişiyor. Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. ‘Mutsuzum’ dersem olmaz. Mutluyum. Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmekbana göre değil sanırım.  Sessiz sakin bir hayatım var. Arkadaşlarım, çevrem, ailem. ‘Ünlü olmak’ tabiri de biraz garip geliyor açıkçası. Hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum zaten.

Uğur Uzunel’den Merve Dizdar Açıklaması

Pandemi döneminde daha iyi beslenmeyi, yemekleri daha sağlıklı pişirmeyi öğrendim. ‘Gülben’ dünyanın en güzel rollerinden biri. Zor bir rol tabii. Uzun süre ‘Gülben’e yakın bir yerden baktım hayata. Ben biraz böyle derinlere inmeyi seviyorum. Bence oyunculuk çok zor bir meslek. Sadece replikleri söylemek oyuncu olmak için oynamak için yeterli değil. Her kadının kendinden ilham almasını ve birbirine de gıpta ederek, takdir ederek bakmasını isterim. Güçlendikçe birbirimize iyi gelmeliyiz ki cesaretimizi kırmaya çalışanları önce biz durdurabilelim.”

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Yakalandı

Boşanırken aralarında herhangi bir sorun olmadığını dile giren Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar dün birlikte yakalandı. Arkadaşlıkları hala devam ettiği düşünülen ikili Kadıköy’de bir kafede buluştu. Uzun süre kafede oturan Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar sohbet ettikten sonra ayrıldılar. İkilinin barışma kararı alıp almadığı hala bilinmiyor.

Gürhan Altundaşar Kimdir?

Merve Dizdar Evleniyor!

Geçtiğimiz aylarda Gürhan Altundaşar ile evliliğini nokltayan ünlü oyuncu Merve Dizdar dizide bu bölüm evleniyor.

Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben ve Esat sahnesi izleyenleri duygulandırdı. Ayrılmak üzere olan Gülben ve Esat, apartmanın çatısında buluştu. Gözyaşlarına boğulan ikiliden sürpriz hamle ise Gülben’den geldi.

Gülben, “Eğer hala vazgeçmediysen benimle evlenir misin?” sözleri Esat’ı mutluluktan havaya uçurdu. Esat ve Gülben’in evlilik kararı aldığı sahne sosyal medyada da gündem oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler