Ana SayfaKimdirMerve Büyüksaraç Kimdir?

İlgili Postlar

Merve Büyüksaraç Kimdir?

2006 yılında Türkiye güzeli seçilen ve ardından Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’a katılan Merve Büyüksaraç Kimdir? Merve Büyüksaraç Nerede Doğdu? Merve Büyüksaraç Aslen Nereli? Merve Büyüksaraç Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Merve Büyüksaraç Nerede Doğdu? Merve Büyüksaraç Aslen Nereli? Merve Büyüksaraç Hangi Burç?

Merve Büyüksaraç 13 Haziran 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Merve Büyüksaraç aslen Ankaralıdır. Merve Büyüksaraç İkizler Burcudur.

Ankaralı ünlüler

Merve Büyüksaraç Kimdir?

Merve Büyüksaraç TED Koleji’nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünden 2011 yılında mezun oldu. 2006 yılında Startv tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006’da birinci seçildi ve Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasına katıldı. Merve Büyüksaraç 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında başarılı şekilde yer aldı. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye’ye döndüğünde ise Survivor’a katıldığına pişman olduğunu ifade ederek hem Acun Ilıcalı hem Acun Medya ekibine karşı sert açıklamalarda bulundu. Güzel model Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı ile mahkemelik olmuştur. Merve Büyüksaraç aktif olarak modellik yapmaktadır.

Son günlerde ise Acun Ilıcalı’ya açtığı dava ile gündemde olan Merve Büyüksaraç, davayı kaybettiğine yönelik çıkan haberlerin bir algı oluşturmaya çalıştığını ifade etti ve hukuk sürecinin devam ettiğini belirtti. Haberlere çok sinirlendiği söyleyen genç manken Merve Büyüksaraç “Hiçbir şey öyle yazıldığı gibi değil. Gerekli açıklamayı sosyal medya hesabımdan yaptım” açıklamasında bulunmuştu…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler