Ana SayfaKimdirMurat Ekşioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Ekşioğlu Kimdir?

Murat Ekşioğlu Kimdir? Genç yaşta müziğe olan ilgisi ve yatkınlığı ile popüler olan Murat Ekşioğlu Kaç Yaşında? Murat Ekşioğlu Aslen Nereli? Murat Ekşioğlu Hangi Burç? Murat Ekşioğlu biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Murat Ekşioğlu Kaç Yaşında? Murat Ekşioğlu Aslen Nereli? Murat Ekşioğlu Hangi Burç?

9 Şubat 2001 yılında doğan Murat Ekşioğlu şu an 18 yaşındadır. Ankaralı olan genç şarkıcı kova burcudur.

Murat Ekşioğlu Kimdir?

Murat Ekşioğlu boyu 1.75’tir ve Murat Ekşioğlu kilosu 49’dur. Halen lise öğrenimine devam eden Murat Ekşioğlu ilk stüdyo albümü There’s Something More single’ı 2015’te hazırlamaya başlamış ve uzun bir hazırlık döneminden sonra 2018’de piyasaya sunmuştur.
Murat Ekşioğlu, 2016 yılında daha sonra Kalpten Gelen Şarkılar albümünde yer alan “Aşk Acıtıyor” parçasıyla dikkat çeken bir çıkış yaptı. Sadece sesiyle değil, göz alıcı sahne performansıyla da öne çıkmayı başardı. Peş peşe yayımladığı “Aşk Acıtıyor”, “There’s Something More” single’ı, “Cheap Thrills” , “Nasıl Öğrendin Unutmayı” , “Gelevera Deresi” ve “Deniz Üstü Köpürür” gibi daha birçok şarkının yeniden düzenlenmesi çalışmalarıyla büyük beğeni kazandı. Dijital platformlarda listelerde kendine yer bulmayı başaran genç müzisyen, 2015 yılına ait ses kayıtları ve de ilk stüdyo albümü “There’s Something More” single’ı ile 2018 yılında müzik piyasasına adım attı. Murat Ekşioğlu hem pop, hem rock ve hem de deneysel olarak nitelendirdiği kendi beste ve cover kayıtlarını sosyal medya profillerinde paylaşmasıyla adını duyurmuştur.

Murat Ekşioğlu Sosyal Medya Çalışmaları

Başlangıçta sosyal medyada fenomen olan Murat Ekşioğlu’nun Instagram, musical.ly, Snapchat vb. gibi diğer sosyal medya platformlarında binlerce takipçisi bulunuyor. Murat Ekşioğlu, sosyal medya mecralarına henüz ilköğretim yıllarında üye olup yaptığı paylaşımlar ile kısa zamanda binlerce takipçiye ulaşmıştır.

Murat Ekşioğlu, sosyal medyadaki hızlı yükselişini kendi deyimiyle şu şekilde anlatıyor; ‘’İnsanları eğlendirmeyi, mutlu etmeyi amaçlıyorum, şarkı söylerken sadece kendim oluyorum. Sesimi geliştirmeye çalışıyorum ve ilk video klibim “Aşk Acıtıyor” büyük oranda izlendi ve beğenildi. Kendime bir YouTube müzik kanalı açtım ve isteklerinizi orada yayınlamak istiyorum. şarkılarımda dediğim gibi kendim oluyorum. Bu yüzden insanlar beni seviyor ve takip ediyorlar.’’
Murat Ekşioğlu’nu diğer sosyal medya fenomenlerinden ayıran en dikkat çeken özelliği ise paylaştığı içeriklerin etkileşim oranlarının ortalamanın üzerinde olması. Milyonlarca takipçisi olan fenomenlerin etkileşimleri belirli bir seviyeyi geçmezken Murat Ekşioğlu’nun paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alıyor. Bu da Murat Ekşioğlu’nun takipçilerinin kendisine olan ilgisini ve yaptığı çalışmaların beğenildiğini gösteriyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler