Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'un yeni aşkı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un yeni aşkı!

Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra aşk hayatına ara veren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde kendisine gönderilen çiçeklerin fotoğrafını paylaşan Boluğur’un yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yeni aşk bombasının detayları haberimizde…

Murat Dalkılıç’tan sonra Merve Boluğur da yeni sevgili yaptı

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve ünlü oyuncu Merve Boluğur evliliği dört ay önce sona ermişti. Murat Dalkılıç’ın adı, boşanmanın ardından ünlü oyuncu Hande Erçel ile birlikte anılmaya başlamıştı. Her iki ünlü isim de başlarda aşk iddialarını yalanlasa da, Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in doğum gününde ilk kez yan yana görüntülenmişlerdi. Bunun sonrasında da aşk yaşadıklarını kabul etmişlerdi.

Merve Boluğur yeni aşka yelken açtı

Merve Boluğur ise, dört aylık yalnızlığına genç bir iş adamı ile nokta koydu. Boluğur’un, iş adamı Emir Aydemir ile yakınlaşmaya başladığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda İstinye’deki evinde yakın dostlarına verdiği yemekte Emir Aydemir’in de olduğu konuşuluyor.

Birbirimizi yeni tanıyoruz

İddialara göre; Merve Boluğur yakın arkadaşlarına Emir Aydemir ile olan yeni ilişkisi hakkında “Birbirimizi tanıma aşamasındayız. Bu yüzden gizli tutmaya çalışıyoruz.” dedi.

Çiçekleri gönderen belli oldu

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kendisine gelen çiçeklerin fotoğrafını ‘Love it’ (Bunu sevdim) notu ile paylaşmıştı. Çiçekleri gönderen kişinin iş adamı Emir Aydemir olduğu düşünüldü.

Merve Boluğur kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler