Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur’dan Saç Kıran İddialarına Yanıt Geldi

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Saç Kıran İddialarına Yanıt Geldi

Güzel oyuncu Merve Boluğur, basında kendisi hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. İşte Merve’nin o açıklamaları…

Merve Boluğur, geçtiğimiz gün dostlarıyla birlikte İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.

 

Balıkev Restoran’da akşam yemeğinde bir araya gelen Merve Boluğur ile yakın arkadaşların, uzun süre keyifli vakit geçirdikleri ve neşelerinin yerinde olduğu gözlendi.

“Murat Dalkılıç’la boşandıktan sonra üzüntüden saçkıran oldu” şeklindeki haberlerin hatırlatılması üzerine güzel oyuncu, “Sabahtan beri çok gülüyoruz o haberlere. Tabii ki de öyle bir şey yok” dedi.

Uzun süredir ekranda olmayan Boluğur, “Dizi düşünmüyor musunuz? sorusuna, “Tabii ki düşünüyorum. İyi bir senaryo ve proje gelirse neden olmasın” cevabını verdi.

Sağlığına dikkat ettiği ve neşesinin yerinde olduğu gözlenen Boluğur, yakın arkadaşlarıyla alışveriş turuna çıkarak gözlerden kayboldu.

SON OLARAK

Güzel oyuncu Merve Boluğur, yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Ünlü oyuncu, önceki akşam fenalaşan annesi Nehra Boluğur’u apar topar hastaneye götürmüştü.

Boluğur, serum tedavisi uygulanan annesinin başından gece boyunca ayrılmadı. Oyuncu, Nehra Hanım’ın elini tutarken çektiği kareyi de Instagram’ın hikaye bölümünde “Çok şükür annem” notuyla paylaşmış,takipçilerinin ‘geçmiş olsun’ mesajlarıyla destek olduğu Merve Boluğur’u eski eşi Murat Dalkılıç da unutmamıştı…

Boluğur’la Eylül ayında 2 yıllık evliliklerini bitiren popçu, oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımını görünce hemen telefonuna sarılmış,eski eşini arayan Dalkılıç “Geçmiş olsun. Yapabileceğim bir şey var mı?” diyerek vefalı yanını göstermişti..

 

Bu haberlerin basına yansımasından sonra Dalkılıç, ‘Duymayan Kalmasın’a verdiği röportajda eski eşini aradığını doğruladı. Şarkıcı “Biz sanıldığı gibi kötü ayrılmadık” demişti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler