Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan Konser Açıklaması

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Konser Açıklaması

Son dönemlerde yeni şarkısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur bu kez de konserleriyle manşetlere çıktı. Konser sonrası sosyal medyada soru cevap yapan Merve Boluğur’un “Girişler gerçekten 2.500 Tl mi?” sorusuna “Daha bile fazla” diye yanıt vermesi gündeme bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Merve Boluğur’dan konser açıklaması geldi. İşte o açıklama;

“Sesimle Oynanmış”

Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de Yıldız Tilbe’nin sahnesinde konuk olan Merve Boluğur, sesine yönelik ağır eleştiriler hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Özgüvenli bir insanım, kendime de güveniyorum. Orada biraz sesimle oynanmış bence. Oynandığını fark ettim, öyle bir şey yok yani. Normalde de beğeniyorum sesimin rengini. Abartılmış biraz diye düşünüyorum. Bunu da söylemek istiyorum, normal gelmiyor bana. Yıldız Tilbe’ye çok teşekkür ediyorum, onun gibi bir insanın sahnesine çıkıyor olmak benim için gurur verici. Yıldız Tilbe’nin şarkım ile ilgili yorumunu duymadım.

Nişantaşı’nda Sahne Aldı

Yıldız Tilbe’nin sahnesinda şarkı söyledikten sonra sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan ünlü isim, hevesinin kırılmadığını, aksine ilk kez bir mekanda sahne alacağını açıklamıştı. Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Boluğur, önceki akşam ilk kez sahneye çıktı. Nişantaşı’nda bir mekanda performans sergileyen Boluğur’un makyajı, saçları ve sahne kıyafeti dikkat çekti.

Merve Boluğur’dan Otobüs Paylaşımı

“Tarkan Söyledi Merve Kazandı”

Önceki akşam Nişantaşı’nda bir gece mekanında sahne alan Merve Boluğur sosyal medyada Trend Topic oldu. Konserden eğlenceli kareler olduğu kadar tepki çeken videolarda paylaşıldı. Merve Boluğur’un arkadan Tarkan şarkısını çaldırıp ara sıra eşlik ettiği performansı sosyal medyada “Tarkan söyledi Merve kazandı” olarak düştü.

“Şarkı Söylemeyeceğim, DJ’lik Yapacağım”

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü oyuncu, “Bu akşam çok heyecanlıyım. Bu benim ilk sahnem” dedi. “Sizleri dinleyeme gelenlere nasıl bir repartüar hazırladınız?” sorusuna, “Bu akşam şarkı söylemeyeceğim. Burada Dj’lik performansı sergileyeme geldim” yanıtını verdi.

Merve Boluğur’dan Konser Açıklaması

Merve Boluğur, “Sahne alacağı mekandaki kişi başı giriş ücretinin 2 bin 500 TL olacağı” iddiası hakkında şöyle konuştu:

Sosyal medyada çıkan ücret konuları tamamen yalan. Mekana giriş ücreti alınmıyor. Zaten işletmecimiz, bu gece için çok emek verdi. Girişiler tamamen ücretsiz.

Merve Boluğur kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler