Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'dan Aşk İddialarına Yanıt Geldi

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Aşk İddialarına Yanıt Geldi

Merve Boluğur’dan Aşk İddialarına Yanıt Geldi

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile iki yıl süren evliliğini bitiren güzel oyuncu Merve Boluğur zor zamandan geçti. Merve Boluğur’un İzmirli iş adamı Emir Aydemir’le yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Merve Boluğur, sosyal medya hesabından bu iddialara cevap verdi.

“Biri Olsa Bunu Herkes Bilir”

Murat Dalkılıç ile evliliğini bitirdikten sonra Etiler’de bir apartman dairesine taşınan Merve Boluğur, tarzında da belirli değişiklikler yaptı. Merve Boluğur ve eski eşi Murat Dalkılıç arasında ilk boşandıkları zaman sorun olmadığı konuşuluyordu. Fakat Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşkı belgelendikten sonra ikilinin arası bozuldu ve birbirlerini takipten çıkartıp, fotoğrafları sildiler.

Merve Boluğur’un, yeni sevgilisi Emir Aydemir komşu olduğu ve aynı binada oturan ikilinin bu sayede tanıştıkları konuşulmuştu. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aşk iddiasını yalanladı.Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yayınladığı kareye, “Arkadaşlar yalan yanlış haberler dolaşıyor. Bende sizlerden duyuyorum. Hayatımda biri olsa zaten herkes bunu bilir” açıklamasını yaparak iddiayı yalanladı.

 

Merve Boluğur'dan Aşk İddialarına Yanıt Geldi
Merve Boluğur’dan Aşk İddialarına Yanıt Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler