Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat, dostu Tarık Mengüç'e oğluyla ilgili ateş püskürdü: Sen adam değilmişsin!

İlgili Postlar

Çılgın Sedat, dostu Tarık Mengüç’e oğluyla ilgili ateş püskürdü: Sen adam değilmişsin!

Çılgın Sedat, konuk olarak katıldığı programda ‘dostum’ dediği Tarık Mengüç’e ateş püskürdü. Çılgın Sedat, isim vermeden konuşsa da “Adam sandığım Survivor’da omuz omuza yarıştığım kişi adam değilmiş.” deyince bu sözleri Tarık Mengüç’e söylediği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Çılgın Sedat Tarık Mengüç’e ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Çılgın Sedar, canlı yayında bomba açıklamalar yaparak şoke etti.

Çılgın Sedat’ın masum çocuğuna olay sözler

Programın canlı yayınında bir takipçisinin “Sen bu çocuğu niye besliyorsun, götür hayvanat bahçesine bağla.” yorumunu tekrar hatırlattı, isim vermeden ‘dostum’ dediği Tarık Mengüç’e olan kızgınlığını ifade etti.

Yakın arkadaşım dediğim, adam sandığım kişi

Çılgın Sedat, “Yakın arkadaşım dediğim, adam sandığım kişi bana ve oğluma destek olmak için video paylaştı. İki gün sonra videoyu sildi.” diye konuştu. Ali Eyüboğlu, Çılgın Sedat’ın ateş püskürdüğü sözleri üzerine “Survivor’da birlikte yarıştığın Tarık Mengüç mü?” diye sordu. Çılgın Sedat, soru karşısında sesini çıkarmadan onayı verdi.

Sedat Kapurtu kimdir?

Tarık Mengüç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler