Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur ve Murat Dalkılıç evlerini ayırdı

İlgili Postlar

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç evlerini ayırdı

2015 yılının Ağustos ayında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılı çifti ayrılıyor mu? Boluğur ve Dalkılıç çifti, evlerini ayırdı. Detaylar haberimizde…

Magazin dünyasının mutlu evlilikleri ile örnek çiftlerinden biri olarak kabul edilen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çiftinden kötü haber geldi. 2015 yılının Ağustos ayında Adile Sultan Yalısı’nda yaptıkları görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu Merve Boluğur ve ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Evliliklerinde bir süredir sorun yaşadıkları ve zaman zaman kavga ettikleri yönünde magazin kulislerinde konuşulan Boluğur ve Dalkılıç çift, evlerini ayırdı.

Duymayan Kalmasın isimli magazin programında konuşulan konuda ayrılığın altında kıskançlık krizinin yattığı iddia edildi.

Ayrılık kararı aldıktan sonra Merve Boluğur ile birlikte yaşadıkları evi terk ettiği söylenen Murat Dalkılıç’ın yakın çevresine “Evlilik bana göre değil.” dediği iddia ediliyor.

Şu an için evlerini ayırdıkları iddia edilen Boluğur ve Dalkılıç çiftinin henüz boşanma davası açma girişiminde bulunmadıkları iddia ediliyor.

Merve Boluğur kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler