Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur: Mısır Favorim

İlgili Postlar

Merve Boluğur: Mısır Favorim

‘Şşşşttt’ adını verdiği şarkısı ile dikkat çeken Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Yürüyüşe çıkan oyuncu, sokak satıcısından aldığı haşlama mısır yerken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle konuşan Merve Boluğur “Mısır favorim” dedi.

Yeni Şarkısını Yayınladı

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Merve Boluğur, müzik alanında ilerleme kararı aldı. Boluğur, yeni şarkısı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın’ın yaptığı yeni şarkısını Instagram’da yayınladı.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur Türkan Şoray’ın Sırrını Açıkladı

Çok heyecanlandığını ve ne yapacağını bilemediğinden bahseden 34 yaşındaki ünlü isim, ardından da sette Türkan Şoray’la arasında geçen bir konuşmayı da takipçileriyle paylaştı.

Boluğur, “Türkan Hanım’la şöyle bir anımız var. Sen benimle niye konuşmuyorsun, küs müsün bir sorun mu var diye beni yanına çağırmıştı. Beni sevmedin sanırım dedi. Yok dedim sevmemek değil size karşı o kadar çok utanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ki o yüzden böyleyim dedim. O benim soğukluğumu aslında onu sevmiyorum olarak algılamış. Aslında benim o soğukluğum heyecan ve ne yapacağımı bilememe tedirginliğiydi” ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur: Mısır Favorim

Yürüyüş yaptığını belirten ünlü oyuncu, “Yazın benim favorim bu, mısırı çok severim” şeklinde konuştu. Boluğur, basın mensuplarının sorularını ise “Bugün konuşmama hakkımı kullanmak istiyorum” diyerek, yanıtsız bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler