Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Harun Tan sorusuna ne yanıt verdi? Aşk mı yaşıyorlar?

İlgili Postlar

Merve Boluğur Harun Tan sorusuna ne yanıt verdi? Aşk mı yaşıyorlar?

Merve Boluğur Harun Tan sorusuna ne yanıt verdi? Aşk mı yaşıyorlar? Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen aşk iddialarının aslı astarı var mı? Merve Boluğur, Harun Tan ile aşk mı yaşamaya başladı? Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur, Hakan Sabancı’dan sonra o iş adamının gözdesi oldu

Merve Boluğur Harun Tan sorusuna yanıt verdi mi?

Geçtiğimiz yaz aylarında Hakan Sabancı ile kısa süreli bir aşk yaşaması haberleri ile gündemin en çok konuşulan ismi haline gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur, şimdi de başka bir aşk haberi ile gündemde. Merve Boluğur’un, Harun Tan’ın yakın markajına girdiği gündeme gelmişti. Harın Tan’ın, Merve Boşuğur’u sosyal medya hesabından takibe alarak tüm fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttuğu iddia edilmişti.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur ve annesi alışverişte

Güzel oyuncu Merve Boluğur, annesi ile birlikte gittiği alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıdı. Alışveriş sonrası merkezin yemek katına giden anne ve kızı, salata yedi. Merve Boluğur’un, annesine kendi elleri ile salata hazırladığı dikkat çekti.

Harun Tan kimdir?

Merve Boluğur şoke oldu

Karşısında basın mensuplarının görünce şoke olan Merve Boluğur’a, adının aşk dedikoduların karıştığı ünlü iş adamı Harun Tan ile ilgili soru sorulmak istendi. Ancak, basın mensuplarının gören Boluğur oradan ayrılmak istedi. Merve Boluğur’un, Harun Tan sorularından kaçmak istemesi dikkat çekti.

Merve Boluğur Harun Tan sorusuna yanıt vermek istemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler