Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur 'Hakan Sabancı ve ihanet' sorusuna ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Merve Boluğur ‘Hakan Sabancı ve ihanet’ sorusuna ne yanıt verdi?

Merve Boluğur Hakan Sabancı ve ihanet sorusuna ne yanıt verdi? Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Hakan Sabancı’nın sadece on günlük aşk sürecinde kendisine ihanet ettiği yönündeki iddialara ne yanıt verdi? Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı neden bitti? Hakan Sabancı Merve Boluğur’u aldattı mı? Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’nın Aldattığı Merve Boluğur’dan, Murat Dalkılıç’lı Paylaşım!

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkı

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı, geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine damgasını vurmuştu. Bu aşkın yazın en bomba aşk haberi olması ile tüm gözler Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çiftine çevrilmişti. Hemen hemen gelen aşk haberlerinin adından, sürpriz bir ayrılık haberi gelmişti.

Hakan Sabancı 1 Haftalık Sevgilisi Merve Boluğur’u Aldattı

Merve Boluğur kimdir?

Hakan Sabancı Merve Boluğur’u aldattı mı?

Hakan Sabancı’nın sadece on gün aşk yaşadığı sevgilisi Merve Boluğur’u, eski sevgilisi Yunan manken Evely Kazantzoğlu ile bir partide yakınlaşarak aldattığı iddia edilmişti.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı’dan Merve Boluğur’a büyük jest

Merve Boluğur’un ihaneti öğrenir öğrenmez Hakan Sabancı’yı terk ettiği iddia edilmişti. Hakan Sabancı’nın, Merve Boluğur’un gönlünü almak için 1000 adet gül gönderdiği ve kendini affettirmeye çalıştığı, ancak Boluğur’un kabul etmediği iddia edilmişti.

Merve Boluğur’a Hakan Sabancı sorusu

Ayrılık haberlerinin ardından sessizliğe gömülen ve ortalarda görünmeyen Merve Boluğur’a Hakan Sabancı ve ihanet iddiaları soruldu. Merve Boluğur, sorulara karşılık sadece “Kolay gelsin, sağolun” demekle yetindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler