Ana SayfaÜnlülerMert Fırat'la nişanlanan İdil Fırat'tan, "hamile" iddialarına yanıt!

İlgili Postlar

Mert Fırat’la nişanlanan İdil Fırat’tan, “hamile” iddialarına yanıt!

Mert Fırat’la nişanlanan İdil Fırat’tan, “hamile” iddialarına yanıt! Mert Fırat ve İdil Fırat’ın hızla dünya evine girmesinin nedeninin İdil Fırat’ın hamile olduğunun iddia edilmesinin ardından, İdil Fırat’tan ilk yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Mert Fırat İle İlgili Değişiklik Ne Olacak?

“İdil Fırat hamile” iddiası

Ünlü oyuncu Mert Fırat, üç aydır aşk yaşadığı İdil Fırat ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Kısa sürede evlenmeye karar veren Mert Fırat ve İdil Fırat çifti hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İdil Fırat’ın hamile olduğu ve Mert Fırat’ın evliliği bu nedenle erken bir zamanda gerçekleştirmek istediği iddia edildi.

Mert Fırat Kimdir?

İdil Fırat “hamile” iddiasına ne yanıt verdi?

Hamilelik iddiaları ayyuka çıkmışken, İdil Fırat sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fırat’ın paylaşımına bir takipçisi “Hamile değilse yüzüme tükürün” şeklinde bir yorum yazdı. İdil Fırat, bu takipçisine “Valla tükürmek ayıp olur ama başka bir şey isterseniz yapalım, sevgiler.” şeklinde yanıt verdi.

İdil Fırat Kimdir

İdil Fırat ve Mert Fırat çifti, üç ay kadar önce aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, hızla evlilik kararı aldı ve bu kararlarını uygulamaya hemen koyuldu. Mert Fırat, sevgilisi İdil Fırat’ı ailesi ile tanıştırdı. Ardından, İdil Fırat’ın Hatay’daki ailesinin evinde aile arasında düzenlenen sade bir tören ile nişan yüzükleri takıldı. Çift, Ağustos ayında evlenmeyi planlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler