Ana SayfaDedikoduMert Fırat ve Hande Doğandemir İddialara Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Mert Fırat ve Hande Doğandemir İddialara Yanıt Verdi

Mert Fırat ve Hande Doğandemir İddialara Yanıt Verdi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı oyuncusu Mert Fırat, eski sevgilisi Hande Doğandemir ile akalı iddialara cevap verdi. Hande Doğandemir ve Mert Fırat farklı mekanlarda objektiflere takıldı. Peki kim ne dedi? Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”2724″]

Aynı Akşam, Farklı Mekanlarda Objektiflere Takıldılar

Ayrılık haberleri ile sık sık gündeme gelen Hande Doğandemir ve Mert Fırat aynı akşam farklı mekanlarda görüntülendi. Bir balıkçıda arkadaşlarıyla eğlenen Hande Doğandemir mekan çıkışı ayrılık sorularına, “Ayrılık mı? Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” şeklinde yanıt verdi.

[affiliate_news id=”28854″]

Bu konu hakkında yorum yapmayan Hande Doğandemir’in aksine Mert Fırat iddialara cevap vermeyi tercih etti. Mert Fırat ise soruları, “Dizi setinde Gökçe Bahadır’la yakınlaştığımıza dair çıkan haberler asılsız. Hande’yle beni bir noktada yan yana muhakkak görürsünüz yani, denk getiririz” şeklinde yorum yaptı.

[affiliate_news id=”27167″]

Mert Fırat ve Hande Doğandemir’in ayrılık iddialarına neden aynı dizide gizli sevgiliyi canlandıran Gökçe Bahadır olarak gösterilmişti. Bunun üzerine Gökçe Bahadır, Mert Fırat’ı takipten çıkarmıştı. Fırat’ın hiç Gökçe Bahadır ile beraber paylaşım yapmaması herkesin dikkatini çekerken, Mert Fırat geçtiğimiz günlerde bunu kırdı. Mert Fırat ilk kez Bahadır ile beraber bir paylaşım yaptı.

[affiliate_news id=”13306″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler