Ana SayfaDedikoduMert Fırat İlişkisiyle İlgili Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Mert Fırat İlişkisiyle İlgili Açıklama Yaptı

Ünlü oyuncu Mert Fırat 10 aydır birlikte olduğu meslektaşı Hande Doğandemir ile ayrıldıklarına dair çıkan söylentiler için açıklama yaptı.

Mert Fırat: “Ayrılık iddiası büyük yalan”

“Güneşi Beklerken, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Hayatımın Aşkı” adlı dizi filmlerinden tanıdığımız yetenekli oyuncu Hande Doğandemir ile sevgilisi Mert Fırat’ın uzun süredir basın mensuplarının objektiflerine yakalanmaması, ikilinin ayrıldığına dair iddiaları da beraberinde getirmişti. Ünlü oyuncu Fırat, Doğandemir’le olan ilişkisiyle ilgili sessizliğini bozdu ve dobra dobra açıklamalarda bulundu. Yakışıklı oyuncu; ayrılık iddialarının büyük yalan olduğunu ifade ederek “Bunları kim uyduruyor?” dedi.

[irp]

Kasım’da Aşk Başkadır!

Geçtiğimiz hafta esmer bir güzelle görüntülenen başarılı oyuncu Fırat’ın, Doğandemir’i aldattığı yönünde haberler gelmişti. Hande Doğandemir ise Mert’e güvendiğini belirterek iddiaların komik olduğunu dile getirmişti. Bu kez de konu ile ilgili Fırat; ilişkilerinin çok güzel devam ettiğini açıkladı. Kasım ayından beri aşk yaşamaya devam eden Mert Fırat ve Hande Doğandemir çifti, sevgi ve güvenlerini yeniden tazelemiş oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler