Ana SayfaDizilerMerakla Beklenen Muhteşem İkili Fragmanı Yayınlandı! İzleyicileri Gizemli Bir Bölüm Bekliyor!

İlgili Postlar

Merakla Beklenen Muhteşem İkili Fragmanı Yayınlandı! İzleyicileri Gizemli Bir Bölüm Bekliyor!

Muhteşem İkili dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili’nin 27 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 9. yeni bölüm fragmanı yayında! Ahsen’in yaptığı planlar hem Barca’nın hem de Nilüfer’in zor zamanlar geçirmesine sebep oluyor. İşte Muhteşem İkili 9. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Sürpriz kutunun içinden ne çıkacak?

Muhteşem İkili’nin 27 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 9. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisinin 9. yeni bölümünde neler yaşanacak? Ahsen’in yaptığı planlar hem Barca’nın hem de Nilüfer’in zor zamanlar geçirmesine sebep oluyor!

Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel’in başrollerindeki dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Muhteşem İkili 9. bölüm fragmanı;

https://youtu.be/ElMTMjGwiJQ

Barca ve MKC’nin etrafında dolanıp, planlarını devreye sokan Ahsen, Barca’yı arar fakat konuşmaz. Sadece telefonda bir kayıt dinletir. Barca bu duruma anlam veremeyip MKC’ye Ahsen’i sorar.

MKC, Ahsen’in sadece kendilerinin anlayabildiği bir şey yaptığını söyler. Aynı zamanda Nilüfer de Ahsen tarafından gönderilen bir kutu ile karşılaşır. Peki bu kutunun içinden ne çıkacak? Ahsen’in planları başarılı olabilecek mi?

Muhteşem İkili 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili 9. bölüm fragmanında; Ahsen, muhteşem ikiliye karşı planlarını devreye sokmuştur. Barca’yı arayan Ahsen konuşmadan sadce bir ses kaydı dinletir.

Öte yandan Ahsen, Nilüfer’e de bir kutu göndermiştir.

Muhteşem İkili 9. bölümü ile 27 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00’da Kanal D’de…

Muhteşem ikili’de geçen hafta;

Muhteşem İkili’nin 20 Aralık Perşembe günü yayınlanan 8. yeni bölümünde Barca ve MKC, hem içeriden (Ahsen), hem de dışarıdan (Fişek Ekrem) ablukaya alınıyor!

Barca ve MKC’nin polis kolejinden arkadaşları olan Ahsen ortaya çıkıyor; fakat, başka bir kimlikle… Geçmişte yaşanan talihsiz bir olay yüzünden öfke duyduğu Barca ve MKC’den öc almak için geldiği İstanbul’da ikilimizin de içinde olduğu Özel Birime atanır. Barca ve MKC onu tanıyamaz; çünkü, Ahsen hem estetik ameliyat geçirerek yüzünü değiştirmiş, hem de ismini Ela olarak değiştirmiştir. Muhteşem ikilimiz kendilerini bekleyen tehlikenin farkında olmadan yeni ekip arkadaşıyla çalışmaya başlarlar.

Yüksel Müdür, mafya babası Fişek Ekrem tarafından esir alınır. Amacı, işlerini baltalayan Barca ve MKC’yi ayağına kadar getirip onları yok etmektir. Müdürlerinin yakalandığını öğrenen ikilimiz hemen harekete geçer. Yüksel Müdürü kurtarmak için Ekrem’in verdiği adrese giderler. Gittikleri adreste onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler