Ana SayfaDedikoduMeltem Miraloğlu Son Hali Olay Oldu

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu Son Hali Olay Oldu

Meltem Miraloğlu Son Hali Olay Oldu

Hayat Devam Ediyor dizisinin beğenilen oyuncusu Meltem Miraloğlu’nun son görüntüsü sevenlerini oldukça şaşırttı. Meltem Miraloğlu, dolgun olan dudaklarına silikon yaptırdığı iddia edildi. Meltem Miraoğlu açıklama yapsa da takipçileri pek inanmadı.

Sevilen Oyuncunun Son Hali Görenleri Şaşırttı

7 yıl önce yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelin rolüyle ünlenen Meltem Miraloğlu’nun son hali sosyal medyaya düştü. Miraloğlu’nun dudaklarına silikon yaptırdığı iddia edildi. Dizinin bitmesinin ardından uzun süredir ekranlarda görülmeyen Meltem Miraloğlu’nun dudakları oldukça dikkatini çekti.

Takipçilerinin yorumundan sonra dudaklarına dolgu yaptırdığı iddiasına genç oyuncudan jet açıklama geldi. Miroğlu, yaptığı açıklamada “Hiçbir yerimde estetik dolgu vs. gibi kimyasal maddelerin hiçbiri bulunmamaktadır. Doğduğum günden beri saçlarımı boyatmadım, kaşlarımı da aldırmadım. Doktorlarına gidip rol model olarak gösterenlere ve merak edenlere doğru bilgi vermek istedim. İlginiz için teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.” şeklinde açıkladı. Fakat takipçileri bu açıklamadan sonrada silikon iddiasına devam etti.

Meltem Miraloğlu Son Hali Olay Oldu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler