Ana SayfaKimdirMelodi Elbirliler Kimdir?

İlgili Postlar

Melodi Elbirliler Kimdir?

Arda Türkmen’in eşi ünlü fenomen Melodi Elbirliler kimdir? Melodi Elbirliler kaç yaşında? Melodi Elbirliler aslen nereli? Melodi Elbirliler hangi burç? Melodi Elbirliler hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Melodi Elbirliler Kaç Yaşında? Melodi Elbirliler Aslen Nereli? Melodi Elbirliler Hangi Burç?

Melodi Elbirliler 1 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan ünlü fenomen Melodi Elbirliler, Oğlak burcudur.

Melodi Elbirliler Kimdir?

Melodi Elbirliler eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Melodi Elbirliler henüz 30 yaşındadır. Melodi Elbirliler, sosyal medyada ‘Güzellik bloggeri’ olarak tanınmaktadır. Melodi Elbirliler, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Instagram’da 559 bin takipçisi bulunan Elbirliler, makyaj videoları paylaşıyor. Bir süre önce sosyal medyada güzellik tüyoları ve makyaj videoları çekmeye başlayan Melodi Elbirliler kısa zamanda öne çıkan isimlerden biri olmuştur. Fenomen olan arkadaşlarının da desteğiyle adını daha çok kişiye duyuran Melodi Elbirliler, hem mütevazılığı hemm de güzelliğiyle takipçilerinin gönlünü kazanmayı başarmıştır.

İki sene önce Türkiye’nin başarılı şeflerinden Arda Türkmen’le mutlu bir aşka yelken açan Melodi Elbirliler, Türkmen’le dünya evine girmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler