Ana SayfaDedikoduMelisa Sözen'den Duygusal Kutlama

İlgili Postlar

Melisa Sözen’den Duygusal Kutlama

Melisa Sözen, 45 yaşına basan sevgilisi Harun Tekin’in doğum gününde duygusal bir mesaj kaleme aldı. Melisa Sözen’den duygusal kutlama geldi. İşte detaylar;

Harun Tekin’e Aşkı

Röportajında Harun Tekin‘den de bahseden Melisa Sözden “Harun ile tanıştığımız günden bu yana geçen süre içerisinde birlikte değişen, dönüşen, iyileşen, güzelleşen bir yolculuk içindeyiz. Başardığım, altından kalktığım birçok şeyi onun desteği ve inancıyla yaptım. Harun’un bunca başarıya rağmen hala gelişime açık olması, empati yeteneği ve mütevazılığı bende hayranlık uyandırıyor” demişti.

Harun Tekin Kimdir?

Melisa Sözen: Biz Böyle Mutluyuz

Dizisi yeni bittiği için dinlendiğini dile getiren ünlü oyuncu, sevgilisi Harun Tekin’in 28 Mayıs’taki konseri için heyecanlandığını da söyledi: “Ben ondan heyecanlıyım. Harun’uma manevi destek veriyorum, çünkü ben Mor ve Ötesi’nin başından beri büyük bir hayranıyım, hemen hemen her konserlerinde yanlarındayım.” 10 yıldır birlikte olan çiftin evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna ise, “Bunu bize herkes soruyor, biz şu an böyle çok mutluyuz” yanıtını vermişti.

Oyuncu Melisa Sözen ile Mor ve Ötesi’ grubunun solisti Harun Tekin, uzun yıllardır aşk yaşıyor. Sözen ile mutlu birlikteliklerini sürdüren Tekin, dün 45 yaşına bastı.

Melisa Sözen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler